ВАШИТЕ СОНИШТА НЕКА ЗАПОЧНАТ ОВДЕ

Невидлива страна на успехот, на начин на кој тоа го прават најголемите светски учители!

Скопје 26. - 27. јуни 2021.

Престанете да го чекате тој „Еден ден“за да го создадете животот што би сакале да го живеете и започнете уште ДЕНЕС  да ги градите вашите соништа!

Тргнете одлучно во градењето на соништата преку 2 дена полни со  акција, денови кои го менуваат животот!

Придружете се на меѓународно реномиран експерт за градење соништа

Сњежана Ристиќ … на семинарот DreamBuilder® LIVE за време на викендот

26 – 27 јуни 2021 година

БЕШЕ ГОСТИ NA

Дали имате чувство дека животот може да понуди повеќе од она што сте го доживеале до сега?

Дали сонувате да уживате во одлично здравје и виталност; блиски и интимни со љубов исполнети врски; за професија која ве исполнува; за можноста да придонесете и поддржите работи што се важни за вас, за поголема временска и парична слобода …

Дали се чувствувате заглавени во сегашните околности и не сте сигурни како и дали воопшто можете да ги остварите вашите соништа?

Доколку вашиот одговор е „ДА“, поканети сте да присуствувате на семинарот за DreamBuilder за викендот со Сњежана Ристиќ во хотелот MiCasa во Скопје

Покрај тоа, на семинарот ќе имате можност да бидете дел од историскиот чин на пристигнување на системот за ДБ во Македонија на македонски јазик.

Ali prije nego nastavim, dozvolite, da vam se predstavim:

Ja sam Snježana Ristić i prva koja je na ovim našim područjima, a i u europskom prostoru, certificirana da podučava program DreamBuilder – „GradnjaSnova“, vodećeg svjetskog autoriteta na tom području, Mary Morrissey. Do sada je kroz ovaj program u proteklih 40 godina prošlo stotine tisuća polaznika i studenata. Kod nas, u proteklih nekoliko godina preko tisuću i to s fenomenalnim rezultatima.

U dobi od skoro 70 godina, izgrađujem i vodim međunarodni posao koji mi omogućava udoban i prije svega, zadovoljstvom i ljubavlju ispunjen život. Putujem svijetom i mojim studentima i slušaocima prenosim znanje i iskustvo, koje zadnjih 10 godina stičem u Americi, kod vodećih svjetskih autoriteta, kao što su Mary Morrissey, Bob Proctor, Brendon Burchard, Jack Canfield, John Assaraf, Tony Robbins, Michael Beckwith, Lisa Sasevich, Gay Hendricks, te mnogi drugi i uvijek tu s nama pokojni dr. Wayne W. Dyer.

Osnivač sam vodeće institucije u okviru naših područja za razvoj ljudskog potencijala, Dream Coach Akademije, koja obučava licencirane DreamBuilderSuccess Coacheve.
Ali do prije samo nekoliko godina nije bilo tako.

Prije nekoliko godina dogodilo se da sam izgubila sve: moj skoro milijunski posao, brak, obitelj, novac. Bila sam prisiljena proglasiti stečaj, kako poslovni tako i osobni. Našla sam se na ulici kao beskućnica u dobi od skoro 60 godina. Ali s upoznavanjem principa gradnje snova, koji su ponovljivi, predvidljivi, usmjereni na rezultate i sa kojima ću vas upoznati na seminaru, na putu sam da izgradim nov milijunski posao, a ono što je najvažnije, odnosi s mojom obitelji su bolji nego što su to ikada bili.

Ne govorim vam to radi toga da vas impresioniram, već da u vas usadim misao o tome što je sve moguće. Ako sam ja to mogla, zasigurno možete i vi.

DreamBuilder Seminar je VAŠA ULAZNICA u onakav život kakvoga ste oduvijek sanjali i kakav vam punim pravom pripada.

На DreamBuilder® Live, Сњежана Ристиќ ќе ве води низ три фази на градење на соништата – Планирање-Трансформација-градење – докажана, сигурна и повторлива формула за создавање на живот што би сакале да го живеете, побрзо и полесно отколку што сте замислувале дека е можно.

Заради здравствената состојба, а исто така и заради елитноста на семинарот, учеството е ограничено на 25 лица. Во безбедна средина, дизајнирана да ве поддржува вас и вашите соништа, без пречки од надворешниот живот, ќе работиме заедно за да создадеме живот воден од визија.

 

Еве што ќе откриете кога ќе ни се придружите од 26-27 јуни 2021 година:

Животот го живееме или по дифолт или по дизајн. Во првиот дел од првиот ден на DreamBuilder® LIVE, време е за дизајнирање!

 

Сњежана ќе ве води – преку создавање на кристално јасна визија за тоа што би сакале да бидете, да правите, да имате или да создавате во вашиот живот. Тоа е темелот од која ќе излезете во иднината кон која се стремите.

ПЛАН

Првиот ден ќе откриете:

Штом имате кристално јасен план за она што навистина би го сакале, вашиот живот веднаш почнува да се трансформира.

Наместо да бидете личност водена од околности, вие станувате личност водена од визија. Вашите мисли и постапки почнуваат автоматски да се усогласуваат со она што сакате да го создадете … и позитивно наелектризирани луѓе и нови можности за напредување почнуваат да се „појавуваат“ во вашиот живот во вистинско време.

 

Вториот чекор во процесот на градење на соништата е да започнете да го премостувате јазот помеѓу тоа каде сте сега и каде би сакале да бидете. Од клучно значење е ПРЕД да започнете да работите кон остварување на вашите соништа, да направите ментална хигиена. Поттикнати од страст за нов подобар живот, многу луѓе го прескокнуваат овој чекор, и поради тоа  не се во состојба да постигнат резултати … или да доживеат одреден успех, за да се вратат разочарани и фрустрирани во нормала тоаниот начин на живот , тоа е преживување и борба за  живот.

 

Во овој чекор, Сњежана ќе ве води низ препознавање и откривање на стари, ограничувачки обрасци на размислување, кои можеби ве кочеле со години, дури и без да сте биле свесни за тоа. Тогаш Сњежана ќе ве води низ процесот на инсталација на нови уверувања за јакнење, кои ќе поддржат сè што сакате да постигнете.

Во вториот чекор ќе откриете:

акција

Вториот ден ќе откриете:

Со нацрт за она што би сакале да го постигнете и со новоинсталиран пакет на поддржувачки верувања (Ден 1), вториот ден од DreamBuilder® LIVE, Сњежана ќе ве земе за рака и ќе ве научи како да ги превземете „вистинските“ видови на акција за да ги остварите вашите соништа.

 

Многу луѓе имаат обесхрабрувачки став кон преземање активности – искуството ги научило дека правењето промени во нивниот живот е тешко, непријатно и обично неуспешно.

Тоа има смисла, бидејќи повеќето луѓе се научени да преземаат дејствија од гледна точка на моќ … и како што веќе знаете, еден од законите на универзумот е, на што и да се спротивставувате, тоа опстојува.

 

Наместо да дејствувате од гледна точка на СИЛА, Сњежана ќе ве научи како да се придржувате до невидливите универзални закони за успех, кои ќе ве доведат во состојба на ПРОТОЧНОСТ. Преземајќи на вистински вид на акција во насока на вашите соништа, ќе се чувствувате лесно и дополнително ќе ве исполни со енергија – наместо да ја црпи од вас.

Чекор-по-чекор принципите на трансформација и тајните на духовниот успех што ќе ги добиете со учество во DreamBuilder® LIVE може да вредат илјадници евра. Но, вашата инвестиција ќе биде само мал дел од таа вредност.

 

Билетите за DreamBuilder® LIVE се обично 497 €.

 

Но, за оваа специјална, славеничка манифестација, ќе добиете и специјална, ексклузивна цена!

 

НАПОМЕНА: Поради ситуацијата со Ковид, бројот на учесници е ограничен на само 25 лица, затоа регистрирајте се веднаш, додека има уште места и обезбедете си го своето место на овој празничен настан.

Еве неколку неверојатни спомени од нашиот последен настан

Регистрирајте се сега по наша специјална цена и бидете дел од настанот, кој има потенцијал, не само да го промени вашиот живот, туку и животот на многу луѓе во Македонија, од генерација на генерација.

Докажаниот, сигурен, повторлив систем за градење соништа преку кој Сњежана ќе ве води во DreamBuilder® LIVE се заснова на 40 години посветена студија и 30 години примена на стотици илјади човечки животи ширум светот, Мери Морисеј.

Резултати опишани од учесниците на семинарот

Најчести прашања

А. Ние разбираме дека секој има важни одговорности, како што се работата и семејството, кои го заслужуваат своето време и внимание. Но, зарем вашите соништа не го заслужуваат вашето време и внимание? Зарем вашите соништа не заслужуваат два дена од вашиот живот?

Ве покануваме да го разгледате ова: многу успешни луѓе не бараат од нивниот календар дозвола да прават што сакаат. Тие му кажуваат на својот календар што сакаат да направат, а потоа прават.

 

Значи, ако сте подготвени да создадете живот што сакате да го живеете, само кажете му на вашиот календар што ќе правите. Закажете DreamBuilder® LIVE,од 26-27 јуни 2021 год во вашиот календар. Ровторно-закажете го сè она што треба да го одложите. Вашите животи и вашите соништа нека бидат приоритет затоа што вие сте единствениот кој може да одлучи дека сега е вашето време.

Апсолутно! Ќе добиете,неколку паузи во текот на секој ден со освежување... Покрај тоа, можете да ја напуштите салата за предавања во секое време да го посетите тоалетот, да пиете чај или кафе, да остварите телефонски повик или направи што било друго.

 

Но, штом еднаш видите што подготвуваме за вас, веројатно ќе сторите сè што можете за да останете во просторијата со нас што е можно повеќе!

 

Тоа е затоа што ова не е некој досаден настан во стилот на предавање каде што седите и пасивно слушате со часови ... на DreamBuilder® LIVE, многу се забавуваме! Ова е настан со голема енергетска моќ, што ќе ве направи инспирирани и полни со енергија во секое време.

Одлично, сакаме прашања! Јавете ни се на – 070 33 11 07 - или испратете ни е-пошта на info@snjezanaristic.com и со задоволство ќе ви помогнеме.

O mojoj mentorici i autorici DreamBuilder programa kojemu i vi možete imati pristup:

Mary Morrissey je jedna od vodećih svjetskih autoriteta na području razvoja ljudskog potencijala i tumačenja duhovne strane života i uspjeha. Za vrijeme 40 godina njenog rada i istraživanja o tome kako primijeniti duhovnu stranu u svakodnevnom životu, kroz njena predavanja i programe prošlo je stotine tisuća ljudi. Autorica je više knjiga. Kao voditeljica pokreta za nenasilje u svijetu, tri je puta govorila u Ujedinjenim narodima. Vodila je delegacije u posjet Nelsonu Mendeli, te tri puta delegacije u posjet Dalaj Lami. Pored akademskih naslova iz raznih oblasti, nositelj je i časnog doktorata na području razvoja ljudskog potencijala. Na njenim radionicama znanje su stjecali ljudi poput Neale D. Walscha, Deepak Chopre i mnogi drugi. Ali kako Mary kaže, najviše je ponosna na svoja dva crna pojasa: jednog u uspjesima i jednog u neuspjesima.

Evo, što o njoj kažu neki od njenih prijatelja:

Дали сте подготвени да го создадете животот што го сакате да го живеете? >>

Вашиот живот е драгоцен – и моќта која ви дава здив и предизвикува срцето да ви чука секој ден, секогаш се труди да ве приближи до живот со поголема среќа, витално здравје, благосостојба и исполнување.

 

Ако имате чувство дека има нешто повеќе во животот отколку што сте искусиле, ако знаете дека би сакале да бидете повеќе, направете повеќе и дадете повеќе, а знаете дека вашето време е СЕГА … DreamBuilder® LIVE е вашето место , каде што треба да бидете.

 

Само кликнете на копчето подолу за да го обезбедите вашето место и доколку имате какви било прашања, слободно јавете ни се на 070 33 11 07 ние ќе бидеме среќни да ви помогнеме.

 

Ви благодариме што одвоивте време да се вклучите во истражувањето на вашата величественост и за вашиот интерес за DreamBuilder Сњежана Ристиќ ® LIVE.

 

Ве очекуваме од 26-27 јуни 2021 година!

ШТО СЕ Е ВКЛУЧЕНО ВО ЦЕНАТА НА БИЛЕТОТ

ЕКСКЛУЗИВНА ЦЕНА

 • МАТЕРИЈАЛИ

  Radne bilježnice

 • Освежување

  kafe pauze i koktel parti

 • СПЕЦИЈАЛНИ БОНУСИ

  Bonusi u vrijednosti 1.2353€

ВИП ЦЕНА

 • МАТЕРИЈАЛИ

  Radne bilježnice

 • Освежување

  kafe pauze i koktel parti

Еве неколку неверојатни спомени од нашиот последен настан

УШТЕ ЧИТАТЕ И НЕ МОЖЕТЕ ДА ОДЛУЧИТЕ ?
ДА ВИ ПОМОГНЕМЕ. Како што велат тие, НА КРАЈОТ НАЈСЛАТКОТО:

СПЕЦИЈАЛЕН БОНУС ЗА ВАС КОЈ ИЗБРАВТЕ ЕКСКЛУЗИВНИ ВЛЕЗНИЦИ

 1. получасовно тренирање 1: 1 во вредност од 125 € – БЕСПЛАТНО
 2. 2Х БЕСПЛАТНИ влезници за следниот семинар во живо на DreamBuilder – 128 €
 3. колекција од 30 книги што ви носи сè во врска со Законот за привлекување на над 900 страници – 300 евра (на англиски)
 4. едномесечен БЕСПЛАТЕН пристап до ВИП тренерската платформа со програми во вредност од 700 €

ВКУПНИ БОНУСИ: 1.253€

Изберете опција за плаќање што најмногу ви одговара и ве чекаме на семинарот DreamBuilder Live викенд од 26-27 јуни 2021 година во Скопје!

Изјава за одрекување од одговорност: Нашата визија е да ви помогнеме да го остварите вашиот најголем сон. Како што налага законот, не можеме и не даваме никакви гаранции за вашата способност да постигнете резултати или да заработите пари со нашите идеи, информации, алатки или стратегии. Вашите резултати во целост зависат од вас, вашето ниво на свесност, вашата експертиза, активностите што ги преземате и услугата што им ја давате на другите. Сите препораки, финансиски броеви споменати во е-пошта или повикувани на која било од нашите веб-страници не треба да се толкуваат како точни, реални или како ветување за потенцијална заработка – сите броеви се само илустративни, иако сведоштвата на поединци се точни. Имајќи го тоа предвид, ние веруваме во вас и ние сме тука да ве поддржиме во промените што ги сакате за вашиот живот, давајќи ви методи, стратегии и идеи за да ви помогнеме да се движите во насока на остварување на вашите соништа.