7 dana sjećanja na dr.Wayne Dyer i Louise Hay

Prije 7 godina, u noći između 30. i 31. 8., napustio nas je dr.Wayne W. Dyer (Vejn Dajer), a na isti datum, samo 2 godine kasnije i njegova i naša, velika prijateljica, Louise Hay (Lujza Hej).

Ove objave, namijenjne su podsjećanju i razumijevanju poruke i znanja, koja su nam ta dva velika učitelja pustila iza sebe, da ih još dugo, dugo proučavamo i prenosimo u svoj život, svatko na svoj individualni način i u skladu s našom životnom namjerom.

Meni je bio dat blagoslov, da sam ih srela u živo i upoznala se sa njima. Savjeti odgovori na moja pitanja, koje sam od njih dobila, učinila su preokret u mom životu, te iako u to vrijeme nisam ni shvaćala, što se u stvari desilo za vrijeme naših susreta, moj život se zauvijek promijenio (na bolje), a posljedično i tisućima studenata po cijelom svijetu, na koje prenosim to znanje i saznanja.

Svega toga ne bi bilo, da me na rad Dr.Wayna Dyera, nije uputila moja mentorica Mary Morrissey, ali to ćemo ostaviti za neku drugu priliku.

Na vaše ostvarene snove, vaš MaterCoach, Snježana Ristić

»Snježana, dozvoli si jedan dio tvoga uma, ostaviti otvorenim za mogućnost, da je nemoguće moguće. Da je ono što smatraš čudom, tvoj PRIRODNI način djelovanja. Nije NORMALAN, ali je PRIRODAN!«

 To su bile riječi dr.Dyer-a na našem prvom susretu, u vrijeme, kada sam bila beskućnica, bez novca, bez znanja engleskog jezika, u ranim 60-tim godinama, kada se većina ljudi penzionira, a moj život je tek počeo da se odvija pred mojim očima.

To iste riječi, vrijede i za vas, koji ovo čitate. Vi ste stvoreni, da činite čuda, jer ste čudo, samo po sebi.

Ovaj kratki vodič, je moj poklon vama, kao nastavak kruga davanja i primanja blagoslova, iz ruku mojih učitelja na sve vas, bilo da smo se sreli ili se nikada nećemo sresti, ali se poznajemo, kao da svaki dan zajedno doručkujemo.

Sa vama sam Snježana Ristić, LifeMasteryConsultant i osnivač DreamCoachAkademije u kojoj se školuju transformativni DreamBuilderSuccess coachevi. Veliko zadovoljstvo mi je, da se na ovaj način družimo i činimo ovaj svijet ljepšim i boljim, čineći čuda svatko po svojim moćima i sposobnostima.

U naručje dr. Dyer-a me je dovela njegova knjiga »Vjerujte i vidjet ćete« i iskreno vam preporučujem, da je potražite i neka bude uvijek uz vas. To je knjiga, koju možete čitati godinama, dok ste živi i uvijek će vas naučiti nešto novo.

Ove smjernice i videe sam kreirala sa željom, da u njima pronađete makar malu ideju, motivaciju, nadahnuće, potporu, da krnete hrabro ostvarivati svoje snove i da već danas, zaživite ljepše, bolje, radosnije, naprednije.

Wayna već 7 godina nema više među nama, ali njegove misli su uvijek tu sa nama i meni je u veliku čast i privilegij, da neke njegove ideje podijelim sa vama i da vam eventualno pomognem, ka boljem razumijevanju i upotrebi njegovih ideja u vašem svakodnevnom životu.

Želim vam, da ostvarite svoje snove. Pogotovu one, koje se možda ne usudite niti sanjati. Dok pišem ove riječi, sjedim u udobnom, po mjeri opremljenom stanu, pišem na vlastitom kompjuteru, u stvari, imam ih 3 za različite potrebe, putujem svijetom, družim se i učim sa najvećim učiteljima današnjice, na području osobnog i poslovnog razvoja. Ono što daje najveću radost mom životu, je mogućnost, u stvari, blagoslov, da mogu njihovo znanje dijeliti sa vama, sa ljudima u najljepšem kutku svijeta, na našem domaćem jeziku. Brojim 70 godina , ali nikada nisam imala više energije, zdravlja, vitalnosti i radosti, nego sada. Vodim međunarodni online-coaching posao i imam vremena za sve što me usrećuje. Zašto vam to govorim? Da ostavim utisak na vas? Ne! Želim staviti utisak U vas, da osjetite, da vidite, jer sam dokaz od krvi i mesa, ne neki lik iz knjiga, da je i vama sve to moguće. Ako, to želite?

Toliko za uvod, a sada krenimo na naše bez-vremensko putovanje, kroz svaki dan našeg tjedna, u onakav život, u onakav tjedan, kakvog si oduvijek želite živjeti.

Poklanjam vam moju vjeru, moje nepokolebljivo uvjerenje i spoznaju, da je U VAMA Moć, koja je jača od svih vaših okolnosti, bez obzira koliko teške bile ili koliko dugo trajale.

Pa krenimo: NEDJELJA

»Vrijeme ne postoji«

Danas proživite neko vrijeme u prirodi i promatrajte nebo. Pokušajte zamisliti, kako se nebo proteže u beskraj. Čak i naš ograničeni svjesni um, na govori, da svemir nema ni početka ni kraja, ma koliko je to skoro nemoguće, shvatiti. Ako je svemir, univerzum beskrajan, onda je cjelovito. Cjelovito savršeno. U takvom svemiru je vrijeme tek oruđe sa kojim si čovječanstvo pomaže, da si organizira dane i da slijedi događajima.

  • Kako si možete sa time pomoći?

Oslobodite se misli u vezi sa starenjem, sa vremenom, sa obavezama i rasporedima. Imate apsolutno dovoljno vremena za sve. Ali što je to »sve«. Neka to »sve« uvijek bude, sve ono što volite. Slavite i cijenite život u svom tijelu, umjesto da ga preračunavate i etiketirate. Oslobodite se ropstva vremena i zaživite punim plućima sada, u ovom trenu, jedinom, kojeg imate. Sada je radionica vašeg života.

Kliknite na video, da saznate smjernice za nedjelju:

1 thought on “7 dana sjećanja na dr.Wayne Dyer i Louise Hay”

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.