Popularne kategorije

Popularni tagovi

Ostanimo povezani

Novosti i pokloni

Prijavite se na naše e-novosti, da budete u trendu sa najnovijim dešavanjima na području osobne i poslovne rasti i da redovno primate poklone 🙂

Usredotočite se na ono što želite doživjeti

Dragi čitatelju,

Najizravniji način postizanja bilo kojeg cilja u životu je usredotočiti se na ono što želite postići, a ne na ono što se bojite da će se dogoditi umjesto toga. Ako želite živjeti udobnim životom, morat ćete smisliti način da dođete do tog cilja. Nećete početi ležerno, ali možete stvoriti plan koji će vas dovesti do željenog načina života, poduzimajući potrebne korake kako biste došli do toga. Da biste vrijeme proveli fokusirajući se na ono što želite umjesto na ono što ne želite, morat ćete vježbati.

Kreiranje viženborda

Što više vizualizirate rezultat svojih snova i ciljeva, više možete pomoći mozgu da se usredotoči na obavljanje posla potrebnog za postizavanje tog rezultata. Na primjer, ako ste na vaš viženbord uključili novi dom, morat ćete planirati korake potrebne za pridobivanje tog doma, kao što su štednja za predujam, povećanje kreditne ocjene, kako biste se mogli kvalificirati za zajam i pronalaženje doma u području u kojem najviše želite živjeti.

Pročitajte knjige o tome što želite

Ako ne znate ništa o kupnji kuće, a znate da je to ključno za vašu budućnost zbog načina života koji želite živjeti, morat ćete početi čitati knjige o tome kako kupiti kuću i proučavati koliko košta vrsta kuće koju želite, a možda ćete čak morati pronaći način da generirate novac koji vam je potreban za taj dom. Što više možete pročitati o tome, više možete shvatiti kako učiniti djelotvorne poteze, kako biste došli tamo gdje želite ići.

Pratite ljude koji imaju ono što želite

Iako želite izbjeći uspoređivanje s drugima ili kupnju bilo čega što netko drugi ima, pronalaženje ljudi, koji vam mogu biti uzor, je dobra ideja. Ako poznajete ljude koji su učinili ono što želite učiniti, bolje ćete moći shvatiti sve mogućnosti koje vam se pružaju i stvarnost onoga što se zahtijeva, da biste do toga došli.

Što se više usredotočite na ono što želite, više se možete naučiti kako dobiti ono što želite. Što ste više usredotočeni na budućnost koju želite, više ćete sretati ljude, koji je već imaju i znaju kako to dobiti. Budući da ste u prosjeku, na istoj financijskoj razini kao i vaših pet najbližih prijatelja, to je važno shvatiti kako biste mogli početi graditi prijateljstva sa ljudima, koji imaju ono što želite.

Možda vam to može izgledati grubo, ali naše misli su energija, koja ne poznaje granice vremena i prostora i kao takve su veoma zarazne. Zaraznije od bilo kojeg virusa i na nama je, da poduzmemo sve potrebno, da se zaštitimo od misli, koje nas sprečavaju da krenemo naprijed, pa čak i onda, kada to dolazi od nama najbližih i najdražih ljudi. Na kraju krajeva, ne želite da bude dobro samo vama, već i ljudima do kojih vam je stalo, zar ne?