NAŠA MISIJA


Nadahnuti našu globalnu zajednicu da se poveže sa svojom unutarnjom snagom kako bi mogli ostvariti svoje snove i živjeti slobodnim i ispunjenim životom. 


NAŠA VIZIJA


Podići vibraciju ovog planeta pomažući dobrim ljudima da ostvare sjajne rezultate na svim životnim područjima.

 

Naše temeljne vrijednosti


VJERUJEMO U IZVANREDNU BRIGU ZA KORISNIKE I KOMUNIKACIJU.
Volimo naše klijente, stoga su nam oni na prvom mjestu. U svaku interakciju unosimo ljubav, slušanje, brigu i zahvalnost. Budući da su nam njihovi snovi jako važni, pravovremeno odgovaramo na komunikaciju s klijentima. Volimo isporučivati i davati više uporabne vrijednosti nego što dobivamo u gotovini. Naši klijenti su sjajni!

POŠTUJEMO NAŠU UNUTRŠANJU MOĆ.
Znamo da je svakoj osobi dana moć koja je veća od bilo koje okolnosti. Poistovjećujemo jedni druge i naše klijente s njihovom unutarnjom moći, a ne strahovima ili sumnjama koje se mogu pojaviti dok žele ostvariti svoje snove. Kao DreamBuilder obitelj, koristimo tu unutrašnju snagu kako bismo kalibrirali svoju energiju i radili najbolje što možemo.

VJERUJEMO U INTEGRITET.
Činimo sve što je u našoj moći da ispunimo ono što obećavamo našim klijentima i jedni drugima. Komuniciramo s ljubavlju i brigom kada promašimo i radimo na tome da to brzo riješimo. Kako rastemo, svakim danom sve više nastojimo živjeti u skladu s ovim temeljnim vrijednostima.

VJERUJEMO U RAST.
Sam Univerzum se konstantno širi i mi smo dio toga! Nastojimo živjeti prema načelima koja podučavamo. Nastavljamo s inovacijama kako bi svako iskustvo bilo još bolje od prethodnog. Postavljamo si visoka očekivanja i postižemo svoje ciljeve, jer znamo da je Univerzum precizan i izvrstan sustav i radimo pod okriljem tog sustava, kako bismo i dalje rasli.

VJERUJEMO U ZAHVALNOST.
Komuniciramo u tonu zahvalnosti kako međusobno, tako i s našim klijentima. Prelijepa spoznaja je, da ne moramo raditi ovaj posao, već da ga želimo raditi. Naši klijenti, u svakoj razmjeni, osjećaju tu našu energiju zahvalnosti.

VJERUJEMO U VRAĆANJE DRUŠTVU
Volimo iznenaditi i oduševiti jedni druge i naše klijente, tako što idemo korak dalje. Uzvraćamo za ciljeve koji su nam važni, kako bismo mogli osnažiti i one druge, manje sretne, da žive slobodan i ispunjen život. Sam naš rad u svijetu, je već prekrasan čin davanja. Ali svatko, tko sudjeluje, bilo na seminaru, radionici ili programu, svojim učešćem sudjeluje i u raznim donacijama, od svjetske Unstoppable Foundation, sa kojom podižemo škole, bolnice, radna mjesta i sl., do domaćih organizacija i pojedinaca potrebnih pomoći, od Triglava do Vardara. Naći ćete nas u mnogim dobrovoljnim akcijama, a jedna među njima je i kuhanje pod šatorom, u planinskim uvjetima, za pedesetak članova Planinarskog društva Mengeš, na njihovom svakogodišnjem, tradicionalnom taboru u predivnim slovenskim planinama.

Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici