Postanite odvažan Graditelj Snova - DreamBuilderaš

Pod okriljem DreamCoachAkademije, pomažemo vam naučiti, kako se osloniti i vjerovati u svoj vlastiti, neograničeni potencijal i moć. Već znamo sa sigurnošću, da ste iskusili bljeskove intuitivnog znanja i velikih snova, zbog kojih ste se zapitali koliko daleko biste mogli ići samo da...

Ovdje smo da vam pomognemo probuditi ono urođeno znanje i samopouzdanje, koji su već duboko usađeni u vašu dušu. Pomažemo vam da krenete naprijed kada bi "stari vi" radije odustao i okrenuo se unatrag.

Raznolikost seminara i radionica, kako u živo, tako i online, te individualnih životnih programa koje nudimo pomažu - i utječu - na stotine života na ovom planetu.

Upravo sada, stojite na vratima svog najvećeg života. Vrijeme je da potražite svoju sudbinu. Vrijeme je da vidite i ostvarite jedan san za drugim, bistrim i samouvjerenim korakom... bez obzira koliko mislili, da je taj SAN veliki.

O osnivačici DreamCoachAkademije

Snježani Ristić

Seminari

Uvijek na strani vaših snova!

SNJEŽANA RISTIĆ, MasterCoach

Snježana je nagrađivana inspirativna govornica i transformativni coach, certificirana od strane Brave Thinking Institute iz Los Angelesa. Radi s organizacijama i pojedincima, pomažući im da ostvare svoje snove, ubrzaju rezultate i stvore bogatije i ispunjenije živote. Kao nosilac brojnih međunarodnih certifikata sa područja poslovne i osobne rasti, te kao  osnivačica DreamCoachAkademije, Snježana Ristić vam može pomoći dizajnirati i manifestirati život koji je u skladu sa svrhom vaše duše.

Snježana je entuzijastična, uvijek nasmijana i suosjećajna žena, baka i prabaka koja je u godinama kada mnogi razmišljaju o mirovini odlučila promijeniti svoj život i krenuti prema ostvarenju svojih snova. Nakon uspješne poslovne karijere poduzetnice i izazovnih životnih iskušenja, posvetila se studiju i proučavanju duhovnih zakonitosti, koje vode i upravljaju našim životima, kod vodećih svjetskih učitelja. U osmom desetljeću svog života, to znanje prenosi na domaćim jezicima putem seminara, predavanja, radionica u živo ili preko interneta, na području bivše Jugoslavije, te globalno, na engleskom govornom području. Autorica je brojnih programa, priručnika, treninga za koje je nagrađivana međunarodnim priznanjima za uspješnost, te osnivačica i voditeljica licencirane škole za transformativne coach-eve, kroz koju je prošlo već 7 generacija. Cilj joj je pomoći pojedincima i malim poduzetnicima da otkriju i ostvare svoju životnu misiju. Posebno je pažljiva prema ženama, koje su zbog kulturnih i društvenih uvjeta posebno izložene velikom stresu i teškim životnim iskušenjima. Pomaže im unijeti sklad i ravnotežu u svoj život, obitelj i karijeru.

 Da bi upotpunila ovu misiju i pomogla svojim studentima-coachevima, počela je kreirati programe, kurikulume i druge prateće materijale, koji pomažu coachevima u njihovom radu sa klijentima i u razvijanju svog coaching posla. Na taj način vam omogućava, da uštedite ogromno vremena, novca (i živaca) i da istovremeno izrazite svoju individualnost, iskustvo i umješnost.

Pruža vam znanje, podršku i alate koji vam mogu pomoći, da vaš život ispunite entuzijazmom, skladom, uspjehom i osmijehom.

Njezina sposobnost rastavljanja sveobuhvatnih duhovnih koncepata i koncepata uspjeha na pojedine praktične korake, je ono što je čini istaknutom u svom području. Svojim podučavanjem i govorom nadahnula je tisuće ljudi da žive životom koji vole.
Od 3500 primjerenih coacheva, osvojila je Nagradu za izvanredan utjecaj za 2014. koju dodjeljuje Brave Thinking Institute, prepoznajući njezin utjecaj na klijente i doseg u industriji, te "Kajabi Heroe" nagradu za prvih upisanih 1.000 studenata u roku od samo 15 mjeseci.

Svoje slobodno vrijeme provodi u društvu svoje brojne obitelji i prijatelja, istražujući prelijepe predjele našeg regiona od Triglava do Vardara ili vodeći svoje studente na DreamBuilder seminare u Los Angeles.

Ovdje ste u dobrom društvu, zajedno sa nekim od mojih učitelja i mentora:

Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici