Počnite graditi svoj trenerski posao pomažući istovremeno većem broju klijenata!! Coachevi, terapeuti, savjetnici,eksperti, VI ste sada najtraženiji i najpotrebniji.

Iskoristite moje sadržaje za kreiranje digitalne radionice +  ili  Bootcampa +  ili  E-kursa ili gostujte online vikend radionicu, dok se vremena promijene, pa u nekom prekrasnom resortu pripremite VIP vikend i pomognite vašim klijentima, da ostvare ono zbog čega su krenuli u rad sa vama.

Znam, da ste zauzeti i svojim poslom i svojim osobnim životom, zbog čega još uvijek ne stignete da svoje znanje, vještine i iskustvo, zapakirate u programe, u fantastične radionice, predavanja, koje možete onda uvijek iznova i iznova prodavati ( i prestati raditi tako teško kao što je 1:1). Sav težak dio posla sam već obavila za vas!         

Ne treba vam ulagati sate i sate svog vremena u razvoj materijala za programe ili sadržaja za radionice, niti potrošiti stotine eura, da bi platili druge, koji bi to uradili za vas. Ulaganjem u moje cjenovno dostupne, trenerske programe, uštedjet ćete na tone vremena, energije i novaca.

 Zamislite koliko brzo bi se vaš posao razvijao kada bi..

 

.. gostili  redovite  online  radionice ili predavanja  (ili ih učinili ekskluzivnima, otvarajući mogućnost za upis tek nekoliko puta godišnje i tako privukli visoko-cjenovne klijente).

Mogli bi recimo, otvoriti jednogodišnju akademiju, mentorski ili mastermind program, a uz pomoć mojih materijala, sa lakoćom bi osmislili i zapakirali sadržaj za taj nivo rada sa vašim klijentima. Zapakirajte i dodajte u matricu programa, koji sam vam pripremila, vašu stručnost, vaš osebujni stil, vaše znanje, vještine, vaše nadahnuće i poruku i sa time onda uvijek iznova i iznova, pomažite i ponudite vašim klijentima, vrhunske usluge i proizvode, za koje će vam biti od srca zahvalni.

 Možete razviti mjesečni program za coaching grupu, a kao predložak, upotrijebite ove materijale.

 Kada bude moguće ponovno voditi radionice u živo, iskoristite ove materijale za vikend radionicu na nekoj prekrasnoj lokaciji, koje će se vaši klijenti sa oduševljenjem sjećati i dugo je pamtiti i ponoviti.

Evo što vas čeka u ovom specijalnom programu za osobnu rast, kojeg možete upotrijebiti na mnoštvo načina.

Snaga afirmacija …
Kakvu razliku mogu imati riječi?

Možda se pitate kako neke pozitivne rečenice ponovljene naglas mogu napraviti bilo kakvu razliku. Nekima afirmacije zvuče samo kao razmišljanje o lijepim željama i dobrim namjerama.

Međutim, brojna istraživanja koja su proveli znanstveni časopisi, škole psihologije i drugi ugledni članovi znanstvene zajednice dokazuju da afirmacije djeluju.Pravilo izabrane, oblikovane i upotrebljene afirmacije, potiču značajne i pozitivne promjene u životu ljudi koji ih redovito prakticiraju.  

 

positive, qualities, character

Što vas sve čeka u kompletu:

1. E-knjiga na preko 80 stranica

2. radna bilježnica sa konkretnim koracima, koje ćete sa lakoćom implementirati u vaš svakodnevni život

3. čeklista ( da vam neki korak ne izbjegne)

4. Lead-magnet – 2 mini vodiča

5. PowerPoint slajdovi za prezentaciju – ili YouTube video?

6. 10 blog objava

7….I JOŠ MNOGO TOGA! – te NAJVAŽNIJE:

Licencu, koja potvrđuje, da imate pravo brendiranja, uređivanja i prenamijene, objavljivanja i PRODAJE sadržaja, pod
VLASTITIM IMENOM!

BONUS materijali za uspješnije implementiranje afirmacija:

Planer: Danas ću...

Vrijednost: 47€

WORKBOOK: The Walk to Freedom

Vrijednost: 47€

Positive Thinking for Kids

Goals Worksheet

Getting Rid of negative Thoughts

Coping with Your Triggers

25 Positive Affirations

Positive Thinking to Help Situational Depression

Positive Thinking to Curb Anxiety

Changing Negatives to Positives