Popularne kategorije

Popularni tagovi

Ostanimo povezani

Novosti i pokloni

Prijavite se na naše e-novosti, da budete u trendu sa najnovijim dešavanjima na području osobne i poslovne rasti i da redovno primate poklone 🙂

Pretpostavljam da trenutno vjerojatno imate više knjiga, audio programa i drugih materijala za samopomoć nego što želite priznati. I nije stvar u tome, koliko ih imate (i ja spadam u tu grupu, koja kao hrčak sakuplja sve na što naiđe s područja namjernog manifestiranja). Također bih voljela pretpostaviti, da vam je život bar malo bolji, jer čitate i proučavate te materijale – ali u većini slučajeva, nije značajno bolji.

To zato što nikada niste dobili “Korisnički priručnik za vaš um”.

Kad kupimo novi televizor, novi električni aparat ili što god drugo, dobivamo priručnik s uputama koji nam govori, kako koristiti taj aparat.

Ni u jednoj fazi, u prva dva dijela mog života, nitko me nije uputio, a kamoli savjetovao, da potražim priručnik, koji bi me usmjerio na:

KAKO RAZMISLITI (ne samo što misliti).

KAKO ISPRAVNO KORISTITI MOĆ UMA.

KAKO NAČINITI TRAJNE I ODRŽIVE PROMJENE.

A zašto bi me netko i upućivao, kad je sve što je bilo potrebno, da slušam i slijedim druge – pametnije, iskusnije, starije, uspješnije?! I onda, ako nisi ( ti ili tvoji bližnji) zadovoljan svojim životnim rezultatima, je to zbog toga, što nisi:

 • Dovoljno slušao
 • Dovoljno radio
 • Dovoljno učio
 • Dovoljno pametan
 • Dovoljno snalažljiv
 • Dovoljno lijep
 • Dovoljno ćutio?
 • Dovoljno angažiran
 • Dovoljno…ne znam što…

Sigurna sam, da ni vi niste dobili “Korisnički priručnik”. Ali sada ga možete naći i dobiti, jer sada imate informaciju o tome da postoji i da ga možete dobiti.

Dopustite mi da budem iskrena s vama. Jedan od razloga, zašto više od 90% ljudi, koji kupuju programe samorazvoja nikada ne postignu uspjeh, je taj, što su diletanti, amateri bez ozbiljne namjere.

Jesam li vas povrijedila?

Govorim iz svog iskustva i u vlastitom imenu, jer sam i sama bila diletant i neozbiljni „pokušivač“ u smislu, „ajde da probam, pa da vidim…“, ili još i gore stajalište, “ja sam odličan đak i dovoljno je da jedanput pročitam, pa sve znam”??

Amateri nikad ništa ne svladaju. Oni petljaju, ili pokušaju malo ovoga i malo onoga, a zatim obično pređu na nešto drugo. Nadaju se da će pronaći “Tajnu” koja će okončati sve njihove probleme i donijeti im ono što žele – a istina je, da nisu upotrijebili ono što već znaju, a koje bi ih dovelo do željenog ishoda.

 

Ne želim da vam se ovo dogodi, zato i pišem o ovome, kako bi SIGURNO dobili ono što želite i zaslužujete.

 

Ono što sam na vlastitoj koži otkrila je, da bez obzira na to što radimo, kamo idemo, što učimo ili koju metodu samo-pomoći odaberemo da riješimo svoje probleme, ako se ne spustimo na emocionalni nivo i misaoni nivo uma koji ju je stvorio, mi nikada nećemo trajno promijeniti našu situaciju.

 

Morate ući u svoju podsvijest na emocionalnoj razini i promijeniti “negativni trans” koje držite u sebi. To znači da morate promijeniti način na koji interno, u sebi, predstavljate stvari.

 

Sve se promjene MORAJU dogoditi i dogodit će se, SAMO na ovaj način.

 

Ako ne promijenite svoju unutarnju reprezentaciju, ostat ćete u stanju negativnog transa i imat ćete iste probleme do kraja života.

 

Ako pokušate promijeniti svoj problem ili situaciju pomoću svog Svjesnog uma, vrlo je vjerojatno da ćete i dalje ići na terapije i čitati još više knjiga za samopomoć i ništa se neće bitno promijeniti.

Osim ako niste iznimka, vjerojatno ste sve te knjige i materijale za samo-pomoć, progutali u jednom dahu, jedne za drugim. Na kraju ste sakupili više INFORMACIJA, ali ste i dalje nastavili kupovati nove programe, knjige i seminare, jer nikada niste stvarno ponovili i upotrijebili ono, što ste naučili. Sve to znanje, još uvijek sjedi u vašem Svjesnom umu (i na vašem računalu ili policama).

 

Ali ako doista želite unijeti promjene, informacija treba prodrijeti u vaš nesvjesni ili podsvjesni um, gdje se dešava djelovanje. Tada informacija prestaje biti informacija i pretvara se u znanje – iskustvo. Ono što se nalazi u vašem podsvjesnom umu je ono, na što se Zakon privlačenja odaziva.

Pretvorite informacije u iskustvo, i vaš život, ne samo da će se promijeniti, već će se promijeniti na nepredstavljivo oslobađajući i TRAJNI način.

Zaživjet ćete potpuno novim životom, koji će vas ispunjavati, oduševljavati, nagrađivati, jer ste vi ti, koji sada svjesno, s namjerom i sa pravim znanjem, kreirate svoje životne okolnosti.

Postat ćete i više nego:

 

 • Dovoljno pametni
 • Dovoljno dobri
 • Dovoljno uspješni
 • Dovoljno zdravi
 • Dovoljno bogati
 • Dovoljno snalažljivi
 • Dovoljno lijepi
 • Dovoljno jasni
 • Dovoljno angažirani
 • Dovoljni za što god, da je to, što vam je potrebno,

Jer vi JESTE dovoljni!