Nemojte dozvoliti, da vam vaš novčanik diktira način života!

Upotrijebite:

Dnevnik "Manifestiranje Novca"

Ovaj vođeni dnevnik manifestiranja novca, pomoći će vam, da u vaš život, privučete novac koji želite. Potaknu će vas, da poradite na novom načinu razmišljanja o novcu i životu!

Naučit ćete različite tehnike manifestiranja, otkriti novčane blokade i samorefleksiju kroz 30 dana vođenog vođenja dnevnika.  

Naučit ćete pravilnu upotrebu i kreiranje afirmacija, koje su prilagođene vašim željama, životu i vrijednostima.

KAKO VAM DNEVNIK POMAŽE?


  • Dnevnik vam pomaže, da kroz samoispitivanje, razvijete i podignete vaše samo-povjerenje na novu razinu, na kojoj ste sposobni privući, zadržati i oplemeniti novac!
  • Na preko 50 stranica, Dnevnik vas vodi promišljenim sistemom, korak po korak, kroz faze manifestiranja novčanog, ali i svakog drugog obilja i blagostanja.

ŠTO ĆETE POSTIĆI?


  • Da napokon slobodno zadišete i da vas nikada više ne probudi grč u 3 ujutro, jer ne znate, kako ćete poplatiti sve račune i obaveze
  • Naučit ćete kako pravilo oblikovati i upotrebljavati afirmacije o novcu. Afirmacije, koje su "pisane na vašu kožu." 
  • Pažljivo oblikovana pitanja vam pomažu, da dublje uronite u svoje novčane blokade i jednom zauvijek, prerastete ograničavajuća uvjerenja o novcu i onome, što vas punim pravom pripada - sloboda!
  • Naučite ćete metodu, o kojoj ste vjerojatno već čuli, jer je stara tisućljeća, ali malo tko zna, njeno pravo značenje i korištenje.
  • ... i još puno toga!

Kliknite na naslovnicu, koja vam se najviše sviđa i vaš vođeni dnevnik "Manifestacija novca", trenutačno stiže u vaš inbox!

Krenite već danas graditi vašu novčanu slobodu i neovisnost, sa više samo-pouzdanja, na zabavan i učinkovit način!
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici