Ocrtajte svoju prvu (ili sljedeću) najprodavaniju knjigu u jednom vikendu!

Poduzetnik... Trener... Najprodavaniji autor?

Da, znamo što mislite.

Napisati knjigu? Tko ima vremena za to?

Da, voljela bih napisati knjigu, ali kako pored svog drugog posla? Kako uhvatiti korak s drugim obavezama, s objavama na društvenim mrežama i biltenima e-pošte!

Ali prije nego što nam pobjegnete, pročitajte što vam imamo reći..

Vaši klijenti – da, čak i

Svi oni koji tvrde, da su previše zauzeti da rade xyz – mogu lako i brzo napisati knjigu. Ako vjerujete, da je dodavanje naziva “najprodavanijeg autora” u vašu biografiju ili na vašu web stranicu, izvan vašeg dosega ili dosega vaših klijenata, što ako vi možete biti taj koji će to promijeniti za njih i za same sebe?!

Dovoljan vam je  samo jedan vikend za planiranje i pripremu plana djelovanja, sa kojim ćete pomoći sebi ili  svojim klijentima, da zakoračite na put prema svom snu o pisanju najprodavanije knjige – bestsellera.

Predstavljamo vam „Urađen-za-vas“ planer "Ocrtajte svoju prvu (ili sljedeću) najprodavaniju knjigu u jednom vikendu! " Planer koji možete prodati kao proizvod ili izazov, dodati na svoju klupsku stranicu ili oko njega kreirati VIP dan! Mislite, da sada nije vrijeme za VIP dane? O, itekako, ali o tome u sljedećem planeru.

Nema više pisanja sadržaja od nule ili plaćanja gostujućem piscu stotine ili čak tisuće eura, zato da vam pomogne u kreiranju sadržaja za knjigu ili programe.    

Za vas smo već obavili najteži dio posla i učinili ga super pristupačnim, tako da će čak i vaš novčanik uzdahnuti od olakšanja.

Kako bi to krasno bilo, da u svojoj Facebook grupi vodite izazov-chalenge, (koji vam dovodi nove stranke), kojeg ste sa lakoćom pripremili na temelju ovog planera? A onda, nakon izazov, usmjerite učesnike u vaše tečajeve, programe ili visoko-cjenovne usluge?

Ali znate li što je stvarno sjajno?

Možete naplatiti ljudima da se pridruže vašem izazovu!

Ne samo da će dobiti pristup privatnoj Facebook grupi i vašim svakodnevnim treninzima – već možete dati svima koji se upišu u izazov kopiju ovog planera! To je izuzetno vrijedan bonus vašem izazovu.

A budući da ovaj planer dobijete u doc formatu, možete ga u potpunosti prilagoditi vašem brendu. Uredite ga bojama i logotipom, dodajte podatke i ponude na vašoj web-stranici, prilagodite sadržaj kako biste ga dodali više primjera i drugih dodatnih informacija.

Zatim ga jednostavno pretvorite u PDF i učitajte u košaricu na prodajnoj stranici ili uključite na platformu vaše klupske stranice!

Zavirite u sadržinu planera

Ovaj korak po korak planer sadržava sljedeće (50 STRANICA):

Korak 1: Odaberite svoju savršenu temu za vašu bestseler knjigu

Korak 2: S pouzdanjem odaberite sadržaj vaše knjige

Korak 3: S lakoćom kreirajte upečatljiv i pamtiv naslov vaše knjige

Korak 4: Energetski se uskladite za uspjeh, kako biste stvorili ultimativno remek-djelo

Korak 5: Utkajte svoje riječi na način, koji će pojačati snagu vaše poruke 

Pomislite! Ako bi prodali samo 2 primjerka vašeg planera po 27€/kom - višestruko bi pokrili troškove kupnje ovog planera i sve preko toga bilo bi za vas čisti proft! Mislite li da bi mogli prodati 2 primjerka? Znamo da možete! Preuzmite ovaj planer odmah sada, dok još traje akcija, po cijeni, koju VI ODREĐUJETE!

 • 00Dani
 • 00Sati
 • 00Minute

Odredite cijenu i preuzmite planer

Što možete učiniti sa ovim planerom?

Evo 7 ideja za početak…

 1. Koristite ga za planiranje vlastitih Facebook live videa – možete napraviti jedan livestream za svaki korak u planeru.
 2. Nakon što ste upotrijebili planer, sastavite studiju svog iskustva na temelju vlastitih rezultata i prodajte svoju studiju kao radionicu ili tečaj ili webinar.
 3. Izradite opt-in iz jedno dijela ovog planera kako biste došli do novih čitaoca, klijenata ili pratilaca.
 4. Okupite stručnjake i ugostite webinar na ovu temu i ikoristite ovaj planer za upsell.
 5. Ponudite ovaj planer uz seriju video snimaka kao bonus kada ljudi kupe vaš coaching paket ili neki drugi visoko-cjenovni produkt.
 6. Osmislite 5-dnevni ili 30-dnevni izazov oko ovog planera koji će vašu publiku povesti kroz svaki korak s video ili audio snimkom ili uz stručni intervju sa vašim gostom.
 7. Prođite kroz planer sa svojim klijentima kako biste im pomogli u planiranju vlastitog mastermind programa. Svojim klijentima možete ponuditi paket usluga oko izvođenja programa, u kojem ćete umjesto njih implementirati sadržaj ovog planera.  

Zapamtite da planer dobijate .doc u formatu i da možete u planer dodavati druge sadržaje, preoblikovati ga, zamijeniti ili oduzeti dijelove, prilagoditi vlastitom brendu, izraditi iz njega vlastite programe, tečajeve, radionice, predavanja, unovčiti ga ili dati kao bonus postojećim klijentima ili ga upotrijebiti ovakvog kakav jeste za vaše osobne potrebe.   

Jedva čekamo da vidimo što ćete učiniti s svim tim materijalima, koje smo pripremili za vas.

ODREDITE VAŠU CIJENU!

 • 00Dani
 • 00Sati
 • 00Minute