Akcija!

DB seminar_Skoplje_promo

67,00 

DreamBuilder seminar Skoplje od 30.9. – 2.10.2022

Што добивате во цената на билетот:

Работни тетратки и други материјали кои ви се потребни за активно да го креирате вашиот живот од соништата

Освежување за време на кафе паузите.

Оброци во сабота и недела

Изненадувачки подароци

Мали практични поклони

Се погриживме за сите ваши потреби за да можете потполно да се посветите на вашите соништа

Бонус за уплати до 9.9.2022

Комплетна книга за законот на привлечност… 30 книги во вредност од 297 €

Дневник Мојот живот од соништата – Опширен дневник со прашања кој на преку 100 страници ви помага да создадете јасна слика за вашите соништа – вредност 47 €

ВИП дружење после семинарот

Вкупни бонуси во вредност од 374 €

Kategorija: Oznake: , ,