Skoro kao manipulacija - magija transformiranja stvarnosti

Popularne kategorije

Popularni tagovi

Ostanimo povezani

Novosti i pokloni

Prijavite se na naše e-novosti, da budete u trendu sa najnovijim dešavanjima na području osobne i poslovne rasti i da redovno primate poklone 🙂

Magija transformiranja stvarnosti

Iako magija ne može  raditi  protiv  fizičkih  zakona, koji važe na zemlji, svakako može  manipulirati  vjerojatnošću. To  je nešto, što može kreirati divne  slučajnosti. To  vam može  pomoći, da privučete pozitivne sinkronicitete u vaš život.  Magija može stvoriti neospornu  promjenu u  svijetu, čak i kada i ako se manifestira kao najmanji  događaj ili impuls. Korijenska riječ je: manifest. 

U Univerzumu, sve stvari već postoje na razini vjerojatnosti. Ono što  zapravo  doživljavate  u  ovoj dimenziji,  je  ono  što  se manifestira kroz prirodne fizičke zakone. Cilj nam je, da pokrenemo moć potencijala iz stanja potencijalnosti, kroz predvidljivost u vjerojatnost i onda u očito, na ovaj ili onaj način, u onoj mjeri i smjeru, kojim želite da se kreće. To je TEMELJ DreamBuilder tehnologije razmišljanja!

Evo primjera svakodnevne manifestacije:

 Da biste kupili kuću, maštali biste ili razmišljali (mentalni nivo) o mjestu, na kojem bi kuća stajala. Zatim  biste počeli zamišljati tijek akcije (astralni nivo), koja bi vas mogla dovesti u posjed te kuće. Konačno, krenuli biste u fizičko djelovanje, znači kupovinu kuće (fizički nivo). Ovo je normalan način kako se stvari događaju i u tome, skoro da i nema čarobnosti, čak štoviše, puno rada, truda, odricanja? Ali to je još uvijek, manifestacija! I većina ljudi, se upravo oslanja na takav, svakodnevni način manifestiranja.   

A evo primjera mistične manifestacije:

Recimo, da niste imali novac za kupnju kuće. U tom slučaju bi vjerojatno željeli, da se novac pojavi nekom čarolijom. Da biste to učinili, u nekom trenutku ste pomislili, koliko novca vam je potrebno (mentalni nivo). Tada bi tu zamisao dalje osnaživali (astralni nivo). Novac se tada, kroz fizičke zakone, koji vladaju na Zemlji, prirodnim putem, manifestira u vašem životu (fizički nivo). To nije normalan način, kako se stvari događaju, ali je PRIRODAN način, jer koristite moć uma, kako biste utjecali na stvarnost, na način, koji je potpuno čaroban.

Mislite da izmišljam? Da sve to izgleda kao iz neke iz knjiga ili filmova o Zakonu privlačenja. Da, izgleda. Ali ovaj primjer je stvarni primjer jedne žene iz Skoplja, jedne žene iz Koprivnice, jedne samohrane majke iz Vrhnike… Svi ti primjeri, svi do jednoga, su na početku izgledali kao nemoguće fantazije, jer su sve do jedne, bile u nemogućoj financijskoj situaciji. Ali, krenule su u djelovanje, sa svom svojom dušom, srcem i tijelom i ono što je svakodnevnom načinu razmišljanja, nemoguće, ostvarilo se za tek nekoliko mjeseci.

 Zamislite, da ste cijelog života, preko 40 godina podstanar, koji kasni sa stanarinom, jer nema novca, a onda se u roku 8 mjeseci uselite u vlastiti stan, opremljen po mjeri? Možete li si zamisliti osjećaj te žene, kada je na vratima SVOG stana, stavila pločicu sa svojim imenom?

Kako bi se vi osjećali u tom trenutku? Ako još nemate vlastiti krov nad glavom ili bi željeli u većeg, boljeg, zdravijeg, jer možda vašim mališanima želite obezbjediti dovoljno prostora za igru i učenje? Da vama ili supružniku omogućite kutak za rad od kuće – što ako se opet ponovi prošlogodišnji scenario zbog Covida situacije? Možda imate nemoćne roditelje ili osobu u kućanstvu, kojoj je potrebno više prostora ili dostup do prostorija bez stepenica ili drugih prepreka u kretanju? Zažmurite i vidite se u tom trenutku, dok okrećete ključ u vratima vašeg doma.

 Kada sam prvi put stupila u stan te žene iz Skoplja, oduzeo mi se dah od ljepote i energije, koja zrači kroz njega. Takvi trenuci, koji mi oduzimaju dah, dok svjedočim manifestacijama mojih studenata, je ono, što čini moj život čarobnim i čudesnim. Iako poznajem proces (upravo sam vam ga opisala) i znam da djeluje bez greške, svaki put sam očarana NAČINOM na koji se manifestira, jer ono KAKO, je izvan vaše ili moje moći djelovanja, ali ne može se desiti BEZ vas!

I da na kraju, sa vama podijelim citat Henrija Davida Thoruoa, u kojem je sažet kod manifestiranja onakvog života, o kakvom sanjate i na kojem počiva filozofija DreamBuilder tehnologije razmišljanja:

„Ako netko, sa povjerenjem, napreduje u smjeru svojih snova, trudeći se da živi životom, kojeg si zamišlja, taj netko će prijeći nevidljive granice. U susret će mu doći ljudi, stvari, situacije, koje se inače ne bi mogle pojaviti i doživjet će uspjeh, nepojmljiv svakodnevnom načinu razmišljanja…“

Snježana Ristić, MasterCoach

Certificirani DreamBuilderCoach, LifeMasteryConsultan, TTTrainer i osnivač DCAkademije za certificirane DreamBuilderSuccess Coaches