Smjernice dr.Wayne Dyer (Vejna Dajera) za ponedeljak

»Uzrok i posljedica ne postoje«

U sjećanje na Louise Hay i dr.Wayne W. Dyer
Louise Hay i dr.Wayne W. Dyer

»Uzrok i posljedica ne postoje« – iako je ponedjeljak najužurbaniji dan u tjednu ili upravo zato, danas si uzmite vrijeme, da shvatite što to znači, jednostavno biti. Bitisati. Vi niste ljudsko djelovanje, već ste, ljudsko biće. Forma slijedi zakonu uzroka i posljedice, u nematerijalnom svijetu, nema uzroka. Upravo kao u snovima. U snovima nema uzroka i posljedice, sve je moguće. Kada se oslobodite uzroka i posljedice, imate mogućnost da se povežete sa tim vašim višim biće, sebstvom. Što to znači u vašem dan-za-danom životu?

Ako ste se prije 10, 20, 30 godina, kao tek završen školarac, student, odlučili, da ćete raditi nešto za što ste se osposobili, ne treba da to još uvije kradite, ako ste ustanovili, da to nije ono što želite.

  • Kako si možete time pomoći?

Nemojte dozvoliti uvjerenju, da morate ustrajati u odlukama, koje ste donijeli daleko u prošlosti i sada vam kroje vašu sadašnjost i budućnost. Bez obzira na to, što netko drugi kaže ili što vi sami sebi kažete, uvijek možete postati stvaralac nečeg novoga, bez obzira što ste prije radili. Možete biti sve što želite biti, jer vaša mašta, vaše misli, nisu ograničene zakonom uzroka i posljedice.

Danas, u ponedjeljak, probajte djelovati u pravcu toga, da ničemu ne budete uzrok, već moćni kreator onoga što želite.

Kliknite na video i pogledajte smjernice za ponedjeljak:

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.