Smjernice dr.Wayne Dyera za svaki dan u tjednu-srijeda

SRIJEDA

“Svaka prepreka je prilika”

Prepreke su maskirane prilike

»Svaka prepreka je prilika« – danas prihvatite svako neprijatno ili podlo djelovanje drugih spram vas, kao priliku, da se podsjetite, da oni govore tek vašem tijelu. Upotrijebite tu prepreku, kao priliku da se povežete sa vašim unutrašnjim sebstvom i isto tako, da dozvolite mogućnost, da u osobi koja vas je povrijedila, ugledate njenu božanskost.

Danas probajte ustanoviti, koliko puta možete transformirati nešto, što je bio neprijatan odaziv unutar vas, u nešto, što je blagoslov za vas i za sva druga božanska bića. Zaboravite na osuđivanje sebe i drugih i tako ćete konačno otkriti bezbroj blagoslova, tamo, gdje prije bila bol i nemoć.

  • Kako će te to upotrijebiti?

Kao što kaže Dalaj Lama, svatko od nas, ima svoje „svete prijatelje“. Ti prijatelji zahtijevaju od nas, da širimo prostor u svom srcu, u kojeg može ući više ljubavi, više razumijevanja, više mekoće.

Pripremite u sebi, mekano mjesto, na koje možete sletjeti vi ili neko drugi, kada se spotaknete o nešto, što vam se čini kao prepreka. Danas, u srijedu, postanite budna sanjalica, koja budna transformira neprijatno u prijatno.

Kliknite na video i pogledajte smjernice za srijedu:

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.