DreamBuilder coach

Smjernice dr.Wayne Dyera za svaki dan u tjednu- subota

SUBOTA

»Snove osvijestite tako, da se probudite.«

DreamBuilder – budne sanjalice

»Snove osvijestite tako, da se probudite.« – danas vježbajte buđenje, što označi umrijeti u živom tijelu i osvrnite se na ono, što vam se je do sada činilo nužnim, hitnim. Počnite shvaćati, da je sve što doživljavate, misao. Keks, kojeg želite pojesti, a ne koristi vam, je misao.

Budite se i jasno vidite, da su sva vaša djelovanja uperena prema vama samima, u stvari, reakcije na ono što sami kreirate. Sa tog stajališta, možete promatrati što promatrate i jasno odvojiti djelovanje od bića. Shvaćate, da ste u kazalištu života i da ste ujedno i režiser i glavni glumac i statist i gledalac te predstave.

Za jedan dan, današnji dan, budite nedostupni i nevidljivi svojim osjetilima. Možete se smijati sami sebi, kada promatrate kako se ponekad blesavo ponašate. Kao probuđeno biće, shvaćate, da drugima možete dati samo ono što imate u sebi, a to što imate, je zbog vaših misli.

Ljubavne, ljupke misli grade sklad i ljepotu, žalost, ljutnja i mržnja, razaraju i ruše vaš dan.

Promatrajte se tokom cijelog dana, što je to, što emitirate i čemu dozvoljavate da uđe u vaš prijemnik. To će vam dati šansu, da na sve to pogledate sa drugog stanovišta i to je ono, što će vas probuditi u drugu dimenziju života i prostora. Sada ste budna sanjalica.

Takav je bio tjedan, u kojem ste svaki dan radili na tome, da postanete budna sanjalica. Kada znamo da možemo živjeti tek trenutke, ne pa tjedne ili godine, sa tom svjesnošću, možemo ostvariti stanje budnosti, koje je upravo tako beskonačno kao ono u našim snovima.

Podsjetite se na mudru izreku kralja Solomona ili kao što ga nazivaju Kralj Mira :«Kako mislite, takvim postajete.«

Nadam se da će vam ovaj kratki vodič kroz misli dr.Wayne W.Dyer-a biti od pomoći, kada vas snađu oni trenuci, oni dani ili događaji, za koje bi radije, da se nisu ni desili. Ali podsjetite se, da su vaše prepreke vaše šanse, vaša odskočna daska u veće razumijevanje, a time i u život u kojemu vlada više ljubavi, više razumijevanja, više blagostanja i obilja svake vrste.

Pozivam vas, ako već niste, da se pridružite obitelji budnih sanjalica, koji grade svoje snove, tako stvarno, kao što zidar gradi kuću.

Na vaše ostvarene snove,

Vaš MasterCoach, Snježana Ristić

Kliknite na video i pogledajte smjernice za subotu:

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.