Vaša misao je uvijek kreativna, bilo da je dobra ili loša.

Vrijeme potrebno da se vaša misao manifestira kao vanjske okolnosti u fizičkoj ravnini, potpuno ovisi o vašoj sposobnosti da prepoznate da je vaša želja normalna, već postojeća stvarnost. Živjeti sa sviješću da je vaša želja stvarnost, znači biti u vibracijskom skladu sa svojom željom. To je kada razmišljate kao da, osjećate kao da, govorite kao da i ponašate se kao da, već doživljavate ono što želite, kao dio svoje obične svakodnevice. Ključno je, da što veći dio vremena budete u vibracijskom skladu sa svojom željom. To vrijeme treba da bude duže i intenzivnije nego ostalo vrijeme. Nije dovoljno provesti tek kratko vrijeme tijekom dana kako biste bili u vibracijskom skladu sa svojom željom, a da zatim ostatak dana provodite sumnjajući i pitajući se hoće li vam se to stvarno ostvariti.

"Sve je napravljeno dva puta: najprije je bila misao, pa tek onda situacija, stvari, događaji."
Mary Morrissey
Founder of BTI

Glavno pitanje koje si treba postaviti je, kako vaše prevladavajuće misli, koje vam se stalno motaju po glavi, čine da se osjećate?

Ako vam daju osjećaj vjere, to je neposredan odgovor univerzalnog uma. To je odgovor na vaše molitve vjere (ne u smislu religiozne vjere, iako to može biti). Svaka vaša misao je komunikacija sa univerzalnim umom. Zato je svaka misao molitva. Kada je vaša misao misao, koja nadahnjuje osjećaj vjere, vaša molitva je molitva vjere. Molitva vjere je ta koja će spasiti bolesne, a ne molitva nevjernih. Što to u praksi znači? Recimo sada u ovoj globalnoj situaciji, svaka vijest, koju čujete, pročitate u medijima, je misao (molitva) nemoći, straha i nestašice! Kada „nevjerni“ mole, bave se samo mislima o cjepivima, broju zaraženih, restrikcijama, pobunama i slično i Univerzuma odgovara na to sa još više toga, jer je to Princip! Kada „vjerni“ mole, vide u istoj situaciji priliku za novo, bolje i ne dozvoljavaju, da im dijagnoza, bilo vlastita ili neke druge osobe, ne diktira tko će biti, već u pacijentu vide ZDRAVLJE i moć, koja je u njima! Bez obzira, sa kakvom se dijagnozom susrećete, uvijek o osobi mislite, vidite je i ponašajte se sa njom onako, kako ste se ponašali, kada je ta osoba izražavala vrhunsko zdravlje. To je molitva vjernih. Sve drugo je oduzimanje ljudskog dostojanstva osobi, koja se, pogotovu ako se vidi žrtvom okolnosti, nalazi u teškoj životnoj situaciji.

Dali je to lagano, kao što se čita? Ni slučajno! Ni čitanje nije lagano, jel’da?  Ali bježanje u sažaljenje i strah zbog ishoda (čak i onda, kada mislite da vas nitko ne vidi), samo otežava i produžava situaciju. U mojoj obitelji sam već od ranog djetinjstva, svjedočila dugotrajnim, teškim i neizlječivim bolestima i znam o čemu govorim. Morate shvatiti da postoji reciprocitetni učinak univerzalnog uma. Kako gore, tako i dolje. Odgovor se šalje, ali stiže samo kada se nalazite na odgovarajućoj frekvenciji primanja.

Ovo je dio, koji uistinu može biti izazovan i pogrešno tumačen, jer se iste ili slične riječi koriste u religijskim učenjima, ali je razumijevanje i upotreba tih riječi i njihovog smisla, u svakodnevnom životu, češće nego ne, veoma različita.

5 savjeta za više veselja

Biti u vibracijskoj harmoniji, je ključ namjerne, usmjerene kreacije

 Vidite zdravlje – potvrđujte zdravlje!

Vidite blagostanje – potvrđujte blagostanje!

Vidite obilje dobroga – potvrđujte obilje dobroga!

Nemojte šećeriti situacije, ali ih nemojte ni dramatizirati! Činjenice su samo činjenice i one su prolazne. Istina je vječna i trajna, čak i onda, kada ne vidimo činjenice, koje bi to potvrđivale.

Vjerujte u dobro i sve će BITI DOBRO, jer JESTE dobro!

„Odsutnost dokaza, ne znači dokaz od odsutnosti“~ Carl Sagan
Carl Sagan
Astronom, naučnik

Snježana Ristić, MasterCoach

Certificirani DreamBuilderCoach, LifeMasteryConsultan, TTTrainer i osnivač DCAkademije za certificirane DreamBuilderSuccess Coaches