Četvrta od 6 neobično uspješnih metoda manifestiranja

Popularne kategorije

Popularni tagovi

Ostanimo povezani

Novosti i pokloni

Prijavite se na naše e-novosti, da budete u trendu sa najnovijim dešavanjima na području osobne i poslovne rasti i da redovno primate poklone 🙂

Vizualizacija sa holivudskog "Pločnika slavnih"

 Jeste li čuli priču o holivudskom glumcu Jim Carrey, o tome, kako je sam sebi napisao ček na 10 miliona dolara, kao naplatu njegovog glumačkog rada. Taj ček je napisao 1985. godine na brežuljku pored Los Angelesa, kamo je odlazio svaku večer, da vizualizira onakav život, kakvog bi volio živjeti.

 Svaku večer bi se sa svojom starom Toyotom odvezao na brdo Mullholand drive sa kojeg puca prekrasan pogled na Los Angeles i maštao o tome, kako postaje slavan glumac, koji je za svoje uloge plaćen sa 10 miliona dolara. Ček je datirao 5 godina unaprijed, na praznik Dana zahvlanosti, koji se u Americi slavi trećeg četvrtka u studenom (novembar). Nekoliko dana prije isteka roka, kojeg je napisao na čeku, za ulogu u filmu “Glup i gluplji”, dobio je honorar u iznosu od 10 miliona dolara, što je u ono vrijeme bio najveći isplaćeni honorar za ulogu.

Ovdje bih htjela da vam skrenem pažnju na nekoliko značajnih i neizostavnih koraka:

1. ček je napisan na točno određen iznos sa točno određenim datumom

2. na čeku je pisalo da se isplaćuje za izvršene usluge

3. Jim je svako veče dolazio na brdo da vizualizira sebe kao slavnog glumca

4. nakon toga silazio bi u grad i radio sve što mu se našlo na putu

Pogledajte video snimljen o ovoj priči u Oprah šovu 1997. godine:

 

Vizualizacija dakle, igra veliku ulogu u manifestiranju vaših želja i definitivno je neizostavna tehnika, koju trebate usavršiti.

Kada u svom umu vizualizirate stvari, događaje, ljude, vi u stvari, govorite vašem mozgu i univerzumu (Bogu, Ljubavi..), što je to što manifestirate i što ste spremni primiti! 

Slikovitost igra veliku ulogu u djelovanju Zakona privlačnosti, a pogotovu kada govorimo o promišljenoj i namjernoj upotrebi tog zakona, stoga je pravilna vizualizacija, toliko važna.

Međutim, ako ne znate, što točno želite, vizualizacija može biti izazovna, ali postoje načini, da si i to olakšate.

Kada po prvi put krenete vizualizirati, možda će vam biti čak veoma teško, razjasniti se sa svojim željama. Nemojte se brinuti, osuđivati ili kritizirati. Sa time se suočava preko 80% svih ljudi, koji krenu na put ostvarivanja svojih snova. Sa time sam se i sama toliko mučila, da sam doslovce udara glavom u zid od muke. Nadam se da u vama ne postoji toliko veliki otpor do te prekrasne čarobne tehnike, ali sa tim izazovom se susreće preko dvije trećine ljudi, koji dođu kod mene konsultaciju u vezi ostvarivanja njihovih snova.

Ako ste među sretnicima, koji znaju što žele manifestirati, ali možda ne znate kako pravilno postaviti scenarij, evo jednostavne, „filmske metode“, koja će vam u velike olakšati vizualizaciju.

Za ovaj trik, sve što trebate učiniti, je da pogledate film, koji odražava želju koju želite manifestirati.

Zatim svakako odaberite lik u filmu i pretvarajte se, da ste vi ta osoba. Možda ste bogataš, koji se vozi ulicom u finom odijelu, u super automobilu.

Ili ste možda dama, koja je konačno uspjela izgraditi uspješan posao, nakon toliko godina neuspjeha.

To možete ponoviti više puta, s više različitih filmova; najvažnije je pronaći filmove koji se odnose upravo na ono, što želite manifestirati. 

 

Jeste li za poklon?

 Ako još niste bili kod mene, na osobnoj konzultaciji, poklanjam vam polusatni, BESPLATNI coaching razgovor u vrijednosti od 125€, na kojem ću vam pomoći da kreirate kristalno jasnu sliku onoga što želite, a onda ćete tu sliku vizualizirati u očekivanju njenog manifestiranja, kao gotovu činjenicu. Baš kao i Jim Carrey! Neće vam trebati odlaziti na Mullholand drive, jer tu gdje živite, postoji također čarobno mjesto, sa kojeg možete slati vaše želje i snove Univerzumu na ispunjenje.

Kliknite i izaberite slobodan termin:

Snježana Ristić, MasterCoach

Certificirani DreamBuilderCoach, LifeMasteryConsultan, TTTrainer i osnivač DCAkademije za certificirane DreamBuilderSuccess Coaches