Vortex i brzo proticanje energija

Imate li osjećaj, da se sve nekako ubrzano događa? Da se još nismo snašli u jednoj situaciji, a već se poput ljetnje oluje, približava druga?

Kako ostati na putanji svojih snova, svoje želje po životu po vlastitoj mjeri i namjeri?

U stvari i nije i ne bi trebalo da bude toliko teško ili izazovno, jer kao što pripremimo google mapu kad krenemo na put, tako možemo pripremiti i našu unutrašnju mapu ka novim destinacijama. Univerzumu je veoma stalo do nas i naših snova. I ne samo to. Konstantno nam, poput GPS naprave, šalje 2 signala, koja nas informiraju o tome, gdje točno se nalazimo na mapi naše putanje. Signal koje najviše primamo su, recimo im pod navodnicima, negativne emocije. Ali to može biti bilo koji tip indikatora koji nam govori da smo izvan vibracijskog poravnanja. Zdravstveni problemi, problemi u odnosima, poslovni problemi sve su pokazatelji vibracija. Promijenite vibraciju i indikacija se mora promijeniti.

brain, think, psychology-4866447.jpg

Kad god se nađete u nekoj situaciji, koja nije onakva kakvom bi željeli da bude – vas to tjera da postavite pitanje kako to promijeniti. U samom trenutku postavljanja pitanja, izvorna energija već odgovara, zatim slaže okolnosti i događaje i naval energije krene poput vrtloga. Energija krene brzo i trenutno prema ispunjenju SVEGA što tražite. Pitanje je: “Jeste li u toku s brzinom kretanja te energije?”

U ovim vremenima snažnih energija, protok je veoma brz i snažan i ako samo za trenutak niste usklađeni s tokom, rezultati će se pokazati brzo i obično sa moćnim posljedicama. Drugim riječima, kada ste u automobilu koji se kreće brzinom od 100km/sat, obraćate više pažnje nego ako se vaš automobil kreće 10km/sat. Ako auto, kojim se vozite brzinom od 100 km/h, udari u drvo, to će za vas biti puno veći problem nego da se vozite brzinom od 10 km/h.

accident, crash, tree-2161956.jpg

Živimo u svijetu brzih energija. Ne smijete biti aljkavi sa vašim razmišljanjem u okruženju u kojem se energije tako brzo kreću. Morate obratiti pažnju na svoje misli. Ali obraćanje pažnje na svoje misli gotovo je nemoguće. Suočimo se s tim, većina ljudi ne može kontrolirati ni svoju djecu, a kamoli svoje misli. Praćenje svojih misli je beznadno. Stoga nemojte pratiti svoje misli, samo pratite način na koji se OSJEĆATE. Odmah sada se odlučite, da želite da se osjećate što je moguće bolje i bolje i upotrijebite snagu vašeg uma, da se fokusira na sve bolje i bolje osjećajne misli.

Sigurna sam, budući da ste ovdje sa mnom, da to mora značiti, da ste odlučni razmišljati promišljenije i usredotočiti se na stvari koje želite. Također shvaćam da to može biti malo nezgodno kada ste usred nečega što ne želite. Ne možete se samo pretvarati da to nešto ne postoji ili se pretvarati da se ne događa. Ne možete se jednostavno povući iz svog posla ili iz svojih veza ili se praviti da nemate zdrastvenih problema. Drugim riječima, ne možete se jednostavno povući s mjesta na kojem se nalazite, jer ste shvatili, da to nije pravo mjesto za vas. To morate uraditi korak po korak, da usput izgradite i ojačate vašu unutrašnju sposobnost i kapacitet prihvaćanja novog, boljeg i slobodnijeg života.

Današnji dan vam donosi novo shvaćanje, lekciju ili manifestaciju vašeg napretka – AKO TRAŽITE! Bez obzira kako velika ili mala bila ta manifestacija, lekcija ili shvaćanje, zapišite ga u vaš “Dnevnik dokaza mojih ostvarenih snova”. Za to će vam trebati tek nekoliko trenutaka, ali će vas to AUTOMATSKI staviti u veću protočnost.

https://snjezanaristic.com/preuzmite-vas-poklon/

Na vaše ostvarene snove i život po vašoj mjeri i namjeri, vaša Snježana Ristić, MasterCoach

P.S. Kada ste upetljani u stalnu borbu sa životom, to često znači, da pokušavate postići promjenu na svjesnoj razini, dok se vaša podsvjest s time ne slaže. Da biste reprogramirali svoje podsvjesni um, morate zaobići svoj kritični faktor …Reprogramiranje je iskustveno i to će iskustvo steći učesnici DreamBuilder seminara. I upravo je pred nama nakon duže pauze zbog pandemije, prvi u nizu u Skoplju, od 3.-5.6.22…pročitajte više..https://snjezanaristic.com

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.