Hvala za prijavu na novosti i posebne ponude i na vas već čekaju POKLONI!

ovdje smo da vam pomognemo ostvariti vaše snove na svim životnim područjima!

Za vas kreiramo materijale na 3 jezika: engleskom, hrvatskom i slovenskom, te na področju osobnog i poslovnog razvoja i djelovanja.

Birajte sa povjerenjem, iza nas je već preko:

Customers served! 100 ... i preko zadovoljnih kupaca
Customers served! 100 Kreiranih eKnjiga; radnih bilježnica; vodiča i drugih tiskanih materijala - svakog tjedna novi materijali!
Customers served! 100 Studenata
Customers served! 100 Programa i online kurseva - svakog mjeseca novi kurs

Upravo smo krenuli i sa kreiranjem materijala za vaše poslovne potrebe, sa Licencom koja vam daje pravo vlasništva nad materijalima, što znači, da ih možete po želji uređivati, prerađivati, kombinirati, staviti na njih vaše ime, brend, logo i koristiti u komercijalne svrhe po vašoj želji i nahođenju!


Gigantski paket - A Year of Worth Content - sa treninzima 


Viženbord radionica - kompletan "biz in a box" sa treninzima

Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici