SnjezanaRistic

Jeste li znali da postoje određene stvari koje mnogi od nas rade svakodnevno, a koje smanjuju našu vibraciju i našu sposobnost da manifestiramo ono što želimo?

Ako ozbiljno namjeravate ostvariti svoje ciljeve ove godine, pobrinite se da ne činite ove greške:


1.Govoriti negativno

Jeste li svjesni da riječi koje birate imaju ozbiljnu moć u kreiranju vaše stvarnosti? Možda vjerujete, da niste negativni i da ne spadate među one, koji govore negativno. Nažalost, tomu nije tako. 

Preopširno bi bilo ovdje to objašnjavati, ali da vas podsjetim na samo jednu jedinu stvar: vaša podsvijest upravlja sa oko 90% vaših misli koje izgovarate u riječi, a pošto su u podsvijesti, nismo svjesni njihovog negativnog smjera. Osim toga, ako nemate jasno opredijeljenju viziju onoga što želite i ne možete znati, jesu li vaše misli, odnosno riječi, pozitivne ili negativne!

Ako se stalno žalite ili ste negativni ili ogovarate, onda je vaša vibracija talac riječi koje govorite. Jedan od najbržih načina da podignete svoju vibraciju je, da što češće i jasnije, budete svjesni stvari koje govorite i pozivate u postojanje i tako jačate pristup njihove egzistencije u vaše postojanje. I naravno, pokušajte ih održati pozitivnima što je češće moguće.


2. Opsjednutost ili pretjerano razmišljanje

Ako ste opsjednuti time kada će se vaše manifestacije dogoditi, to znači da ih pokušavate prisiliti i kontrolirati, umjesto da vjerujete vremenskom rasporedu Univerzuma. Univerzum nije gluh i čuo vas je i prije nego što ste izgovorili svoje želje. Umjesto toga, pokušajte se uskladiti s većim osjećajem sigurnosti i spokoja. Hoćete jedan tajni savjet? 😊 Ne treba da budete sigurni i spokojni u sebi i u sebe, bar ne onda, kada se nalazite u teškim okolnostima ili vam stvari ne polaze za rukom. Uskladite se s većim osjećajem povjerenja i sigurnosti u to, da su Zakoni vječni, neosobni i nepromjenljivi i da uvijek djeluju, vjerovali vi u njih ili ne, za sve ljude jednako. Kada ste u ovom poravnanju, ugođeni ste na moć veću od sebe i stvari se počinju puno brže odvijati i ostvarivati.


3. Nekorištenje resursa koji su vam dostupni

Možda koristite afirmacije i vizualizaciju kako bi ZP radio za vas, ali možda izostavljate puno resursa i alata koji vam mogu olakšati proces manifestiranja. U nama su svi resursi, odnosno pristup svim potrebnim resursima, da ostvarimo to što želimo. Problem je u tome, što toga nismo svjesni. Zato, što češće se podsjećajte na to, da iako niste toga u cjelosti svjesni, već SADA, u OVOM trenutku, IMATE sve što vam je potrebno za ostvarivanje vaših snova. I još nešto veoma važno, makar i bolno, ni vi ni ja, NISMO dovoljno svjesni toga, niti značenja toga! Mi možda znamo o tome, ali to nije isto kao i to znati. Ali bit će vam puno, punooooooo lakše, ako si dozvolite, da se podsjećate na to, „da, imam sve potrebne resurse; što mogu učiniti sada, u ovom trenutku, da sam korak, milimetar…bliže svojim ostvarenim snovima?“ Na svako pitanje postoji odgovor, pa će se i vama odgovor objelodaniti.

Upamtite, očitovanje je teško samo ako nemate dostupne prave informacije i alate, stoga svakako koristite ono što imate! 🙂


Na vaše ostvarene snove,

Vaš MasterCoach, Snježana Ristić


P.s Što želite sljedeće manifestirati?

Možda planirate napisati knjigu, proputovati svijet, otvoriti srce velikoj ljubavi, smršavjeti koji kilogram ili napustiti posao koji vam crpi energiju?

Jeste li znali da ovo nisu samo nasumični ciljevi?

To su vizionarski pozivi vaše duše da konačno zaživite životom, kakvog ste oduvijek zamišljali, ali možda se nikada niste usudili niti pomislili da vam je moguć.

Ako želite podići svoj život na višu razinu, nemojte odgađati i napravite odmah sada vaš prvi, najbolji mogući korak: KLIKNITE OVDJE

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
error: Content is protected !!
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici