SnjezanaRistic
Current Progress
Current Progress
Current Progress
Trenutni napredak...

5 korisnih alata za produktivnost koje možda ne poznajete, a šteta je da ih propustite!

Dobrodošli u današnji transformativni post na mom blogu, u kojem ću vas upoznati s metodom Jedno-noćne manifestacije, tehnikom nadahnutom učenjima Neville Goddarda i Zakonom pretpostavke. U ovom postu istražit ćemo snagu manifestacije i voditi vas korak po korak, kroz sistem ove metode.

Opis posta:

Sa vama ću podijeliti pet super alata i web-stranica, koje vam pomažu povećati produktivnost, držati vas odgovornima, a također i neke alate za bolje i brže stvaranje sadržaja. Na kraju posta i praktičan prilog, koji će vam uštedjeti vrijeme, novac, živce 😉👏a donijeti mnogo zadovoljstva i novih pratilaca na društvenim mrežama!

Dakle, započnimo s prvim alatom.


Tko ne voli sažetke?

Ovaj prvi alat omogućuje vam pretvaranje svih vaših snimaka zaslona u sažetke, koji će vam jednom kasnije trebati ili biti od koristi. Ono što obično radimo sa svojim snimkama zaslona je da napravimo naše snimke zaslona i onda to padne u zaborav ili ne možemo naći onda kada nam trebaju, ali sada pomoću Trickla, https://www.trickle.so/ možete napraviti snimku zaslona i poslati je Trickleu, a on će je zatim sažeti i pružiti vam namjenski sažetak svih vaših snimki zaslona.

 

Recimo, ako ste kontent-kreator, vi volite kreirati sadržaj, ali od marketinga vam se diže kosa na glavi. Ovaj alat vam omogućuje, da napravite snimku zaslona, recimo vaše knjige, pošaljete ga Trickleu i on će vam na osnovu te snimke, napisati sažetak o čemu se radi u vašoj knjizi, kojeg onda koristite u vašem marketingu. Isto vrijedi i za bilo koji drugi oblik sadržaja, bilo vašeg ili tuđeg.

Sve što trebate učiniti, je prijaviti se. Dobivate 7-dnevnu besplatnu probnu verziju i krenete snimati ono što želite, koristeći vaš uobičajeni alat za snimanje zaslona. To može biti bilo koje oruđe za snimanje zaslona. Dakle, pomoću Trickle-a možete sažeti svoje snimke zaslona u tekstove i korisne podatke. Također možete izvući uvide iz svojih snimaka zaslona, identificirati i istaknuti bitne informacije iz digitaliziranih dijagrama.


Znate li kako se riješiti odugovlačenja i završiti konačno taj projekt?

Sljedeći alat zove se Focusmate: https://www.focusmate.com/ i, kao što ime sugerira, pomoći će vam da se fokusirate, ali ne tako da se fokusirate sami, već s prijateljem ili nekim strancem iz cijelog svijeta, koji također koristi Focusmate. Dakle, ako ste osoba koja puno odgađa - i samo vam je potreban poticaj i odgovornost da nastavite ili započnete taj svoj projekt, onda je ovo stvarno zgodna web stranica. Prijava je besplatna i sve što trebate učiniti je, samo se prijaviti i rezervirati termin na temelju rasporeda. Pridružujete se pozivu, a zatim počinjete raditi na temelju vremenske sesije koju odaberete. Možete odabrati između 25, 50 ili 75 minuta i čim ta sesija počne, počinjete raditi, a zatim završavate i dijelite međusobno napredak. Djeluje poput Zooma, ali je usredotočen samo na obavljanje posla ili učenje, što god da je u pitanju. Nakon što se prijavite, vidjet ćete kalendar u kojem možete rezervirati sesiju, vidjeti što vam je na raspolaganju, što su drugi rezervirali, kao i vrijeme rezervacija. Dakle, sada slijedi samo da odaberete sesiju.

Recimo da želite početi raditi, kliknete na „odaberi“ i zatim rezervirajte sesiju. Također možete rezervirati više sesija u isto vrijeme, recimo u isto vrijeme sljedećeg dana i sada imate dvije sesije, a prije rezerviranja možete pogledati s kim ćete raditi kao svojim suradnikom. Dakle, ako kliknete na „više“, dat će vam pojedinosti o tome tko je ta osoba, odakle je i koliko sesija je već završila. Za filtriranje sesija na temelju trajanja, imamo sesiju od 25 minuta, 50 minuta i od 75 minuta. Sviđa mi se ovaj format, jer slijedi Pomodore tehniku, gdje je 25 minuta usredotočenog rada, a zatim uzmete 5 do 10 minuta predaha. Izvrstan način da implementirate Pomodoro tehniku, koristeći Focusmate.

Što se tiče cijene, besplatno je do tri sesije tjedno, a zatim trebate nadograditi ako želite više sesija. Dakle, ako tražite partnera ili partnere, da vas podupiru i drže odgovornima, onda je ovo izvrsna opcija za vas.


Kreiranje vodiča i "how to" tutorijala za sve vas, koji prenosite znanje i vještine na druge

Ovaj sljedeći alat pomoći će vam da brzo i jednostavno izradite vodiče i videozapise.

Bez pisanja. Jedna riječ: alat se zove Guidde - vodič, " s dvostrukim D: https://www.guidde.com/ i ono što obećava je čarobno stvaranje zadivljujućih "how-to" vodiča, vodiča za nove zaposlene ili klijente, često postavljanih pitanja u vezi vaših usluga, produkata i drugih stvari, poput bilješki, uz pomoć umjetne inteligencije. Dakle, nakon što se registrirate na Gudde, potrebno je da instalirate Guidde proširenje za Chrome. Tada ćete biti vođeni u smislu kako ga zapravo koristiti i pobrinite se, da ste u alatnoj traci omogućili Guidde.  Dakle, ako ga ne vidite, jednostavno kliknite na opciju proširenja, a zatim omogućite ili još bolje, prikvačite proširenje vodiča nakon što ga kliknete. Sada možete početi snimati ono što radite na vašem računalu. Guidde će to nakon završenog snimanja, pretvoriti u korak-po-korak vodič, sa ubačenim snimkama zaslona. To će vam uštedjeti ogromno vremena i značajno olakšati posao. Idealno za sve, koji na bilo koji način prenosite svoje znanje na druge.

 Nakon snimanja zaslona, umjesto da sve to stavite u, Wordov ili Google dokument, možete jednostavno upotrijebiti Guidde za brzo i jednostavno stvaranje vodiča ili priručnika.

Što se tiče cijene, možete početi sa besplatnom prijavom, koja vam omogućava kreiranje 25 videozapisa s uputama, označenih vodenim žigom. Osim toga, ta opcija vam omogućava i neke druge pogodnosti, a jedan među njima je i ta, da možete snimati svoj govor tokom snimanja video zapisa.

Svoj vodič možete podijeliti sa svojom publikom i u njih dodati poziv na akciju. Možete dijeliti javne veze i svoje vodiče te svojim vodičima dodavati pozive na akciju.


Kako jednostavno i brzo kreirati videozapise čak i bez kamere?


Sljedeće, imamo alat koji se zove Visla: https://www.visla.us/ Ako želite stvarati videozapise za društvene medije ili videooglase, ovo će vam biti od koristi. Nakon što se prijavite, možete izraditi video i postoji nekoliko opcija za stvaranje videa.

Možete započeti s idejom, kojom opišete kakav videozapis želite izraditi ili ako već imate neki tekst ili scenarij, onda njega unesite u opis. Jednostavno kliknite na „tekst“ i zatim unesite tekst tamo. Također možete koristiti prepisivanje pomoću AI alata. Također možete odabrati blog kao izvor pa unesite URL svog bloga. Visla će to prenamijeniti u video, a vi samo trebate opisati kakav video želite stvoriti.

Druga opcija je kreirati video dodavajući audio ili video zapise, dodati po želji dodatne informacije, kao što su svrha videa, ciljna publika, platforma za objavljivanje, na primjer IG ili YT, pa će Visla u skladu s time prilagoditi i kreirati video. Generirat će ne samo skriptu, već i vremenske oznake. Uvijek možete naknadno uređivati pojedine dijelove video zapisa i poigrati se različitim stilovima videozapisa.


Marketing društvenih medija na "steroidima" za coacheve, kontent-kreatore...


Jedan od alata, koji je već dugo u mojoj „kutiji digitalnih alata“, je i Predis: https://app.predis.ai/  Ovaj alat vam pomaže da brže, lakše i bolje stvarate sadržaj za društvene medije. Pomaže vam da generirate više prometa, steknete više korisnika, sljedbenika i pretplatnika za svoj brend i posao.

Pored ostalih prednosti, Predis ima moć, da predviđa vašu budućnost?! 😎 Predis.ai je proizvod temeljen na umjetnoj inteligenciji/ML-u koji predviđa izvedbu objave na Instagramu prije nego što se objavi, tako da influenceri i brendovi, mogu unaprijediti svoje objave koristeći prijedloge umjetne inteligencije. Ovi prijedlozi uključuju vrijeme/dan objavljivanja, duljinu opisa i poboljšanja slike. Predis također predlaže hashtagove za vašu ciljanu publiku kako bi poboljšao doseg objave.
Putem Predisa također možete provesti sveobuhvatnu analizu konkurenata kako biste procijenili koja vrsta sadržaja ima dobre rezultate za njih.


Zaključak


   Dakle, ovo je bilo 5 korisnih alata i web-mjesta, koja će vam pomoći u produktivnosti i učinkovitom radnom procesu. Ima ih još mnogooo i svaki sat se pojavljuju novi i čovjek se s lakoćom izgubi tražeći i proučavajući sve te alate i posljedično gubi vrijeme i živce. Ali isto tako, puno vremena  i živaca izgubit ćemo, ako ne koristimo nove alate, koji su jednostavno neizbježni, ako želimo držati korak sa novim dostignućima. Budući da se već dugi niz godina bavim online poslovanjem i sudjelujem sa mnogim online stručnjacima, u koraku sam sa najnovijim trendovima i postignućima na području online poslovanja, pa sam zato i napisala ovaj blog, da vam pokažem neke od pedesetak alata, koje ja poznajem i koristim, da vam uštedim vrijeme i pomognem da brže, bolje i lakše ostvarite to, što želite ostvariti. Nemojte se plašiti sve te nove tehnologije, jer je ne poznajete. Nitko je ne poznaje. Svi se u hodu učimo, a najbrži i najlakši način da se naučite kako je koristiti, je, da ju koristite. Što opet znači, NE TREBA vam sve koristiti, već samo ono, što je u skladu s vašim životnim i poslovnim planovima, željama i snovima .. Javite mi što ćete od ovoga isprobati.

SNJEŽANA RISTIĆ

Online svijet nam pruža obilje mogućnosti, da svaki kutak svog života učinimo ljeošim, boljim i donosnijim. Krenite stvarati, jer ste već ionako moćan kreator!

I za kraj, iznenađenje

P.S.: A da vam i konkretno pomognem u kreiranju sadržaja za društvene medije, koji će obradovati vašu trenutnu publiku i privući novu, a kojeg možete svakako koristiti i za osobne potrebe, pripremila sam za vas zbirku od 50 videa sa afirmacijama, koje možete po mili volji uređivati, prerađivati, kombinirati i prodavati ili poklanjati! Kliknite na donje dugme i provjerite što sve čeka na vas, a što će vas povesti korak bliže vašim ciljevima, željama i snovima!

KLIKNITE I PREUZMITE 50 ATRAKTIVNIH VIDEA SA AFIRMACIJAMA O OBILJU I NOVCU

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
error: Content is protected !!
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici