SnjezanaRistic

Što mislite, što znači uzrečica, „Brigo moja prijeđi na drugoga“?

Fokusiranjem našeg uma na to tko mi jesmo, najjače što možemo – čak i samo na minutu ili tri ujutro – programira naše umove da pronađu načine da zablistaju.

I…

To može vam promijeniti život. Uistinu!

Većina vas mi se obrati u trenutku, kada se suočavate sa vašim brigama i tražite načine da ih se riješite. To je potpuno ljudski, jer dokle nismo satjerani u kut, mislimo da sve možemo sami, ili da će se već nekako riješiti ili se upuštamo u unaprijed izgubljenu bitku sa svojim brigama. Znate, da ono na što se fokusiramo, raste i jača, jel' da? I onda, kad ih uputim, da sve što treba uraditi je da sjede u miru, meditiraju i mole. (I ovdje mislim na znanstvenu molitvu), krenu mi objašnjavati, koliko je njihov problem velik, težak, nerješiv, jedinstven?

Dragi moji, nema tog problema, kojeg već nije bilo i ni po čemu se, vaš, moj problem, ne razlikuje od drugih. Ali, rješenja su ta, koja su jedinstvena, neponovljiva i oduševljavajuća.

Želite takvu vrstu rješenja?

Rješenja, koje samo vi možete ostvariti?

Sve što treba je:

  • Sjediti u miru (nije isto što i mirno sjediti)
  • Predati se
  • Primiti
  • Slijediti


 Sjediti u miru, kada vas brige muče, nije jednostavno niti lako, ali i to je praksa kao i svaka druga. Što više prakticirate, to će vam biti lakše. Dakle sjednite u neki miran kutak, umirite misli meditacijom ili molitvom i kada osjetite da ste smireni, razmislite o mogućim rješenjima vašeg problema. Kada je vaš um smiren i sa vjerom i pouzdanjem, da je Život u vama, vaše Više Ja, jače i veće od bilo kojeg problema, naći ćete rješenje. Možda ne istog trena, ali ostajući smireni u ideji, da je problem riješen, pomoći će vam, da se vrijeme čekanja na problem bitno skrati i da rješenje bude jednostavno i lako. Ignoriranje problema ili iscrpljujuća briga o njima, neće ih riješiti. Ali sjediti mirno i razmišljati, je, kao što je Bob Proctor znao reći, najteži posao na svijetu. Ma kako proturječno zvučalo, lakše nam je boriti se vrzinim kolom destruktivnih misli. Zato, ako imate problema (a tko ih nema), mirno sjedite i meditirajte dok se ne smirite; zatim se usredotočite na svoj problem i duboko, iz dna svoje duše, zamolite za pomoć.

Bob Proctor, Mary Morrissey, Snježana Ristić, Peggy McColle i Gay Hendricks u programu, Make a Million Look Small"

Zamolite za pomoć Moć, koja je u vama, da vam prezentira rješenje, koje je u vaše najviše dobro i najviše dobro svih upletenih ( nikada niste sami u problemu). Na taj način, pronaći ćete rješenje bez prolaska kroz užasan napor brige. Pamtite, ni milijun misli brige, neće vam pomoći, kao što će vam pomoći tihe misle smirenosti i pouzdanja, da je problem već riješen. Predajte se toj Moći u vama, koja vas je jutros probudila, koja teče kroz vas sada, dok ovo čitate; recite joj, „Uradio-la sam sve što sam mogla. Ne mogu sama riješiti, ali mogu to riješiti, predajući taj problem Beskonačnoj Inteligenciji, mojoj Moći u meni, tražeći njeno vodstvo, a zatim, razmišljanjem iz različitih zornih kutova, tragati za rješenjem.


I onda, kada osjetite, kada vam se predstavi ideja rješenja, ODMAH i TRENUTAČNO djelovati. 


Bili vjernici ili ne, svi znamo onu izreku, da Bog pomaže onima, koji sami sebi pomažu. Dakle pomognite sebi, smirivanjem svog uma, podizanjem vjere u Život, Univerzum, Boga, kako god nazivali tu Moć koja vas diše, djelovanjem na rješenje, koje će se pokazati, nakon što ste problem prepustili u ruke toj Moći u vama. Slijedite tom rješenju i uspjet ćete. To je primjena znanstvene religije u svakodnevnom životu. Ili kao što Yogananda kaže, ” Samoostvarenje je spoznaja - tijelom, umom i dušom - da smo jedno sa sveprisutnošću Boga; da se ne moramo moliti da nam dođe, kako bi u svakom trenutku bili blizu njega, jer je Božja sveprisutnost, i naša sveprisutnost; da smo već sada dio Njega, nego što ćemo ikada biti. Sve što trebamo učiniti je unaprijediti svoje znanje.”

Djelujte na očito i inspirativno!


Možda će vam se ideje, koje su vam se prezentirale, biti čudne, neizvodljive, čak zastrašujuće? Kakva od ideja bila, nije mišljeno, da je ostvarite odjednom i u cijelosti. Pogotovu kada se radi o značajnim životnim problemima i iskušenjima.

Važno je, da djelujete:

ODMAH i TRENUTAČNO, sa onim što imate, tu gdje jeste, ali u svijesti, da već sada, u ovom trenutku imate sve resurse ili dostup do resursa, potrebnih da realizirate ideju!

Mary Morrissey

Ovo je korak u kojem možete i trebate, potražiti pomoć drugih ljudi. Nitko nije uspio sam u životu!


Dakle, želite živjeti neustrašivo i bez-brižno?

Povežite se s NEČIM većim od vas

Vjerujte TOJ mudrosti


Kako?

Evo vam naputak…potražite najčešću riječ u gore napisanim redovima… to je mir, smirenost

Ako se želimo povezati s Bogom (ili kako god već nazivali tu moć koja je veća i mudrija od našeg malog ja), moramo SMIRITI svoj um.


Učinimo to…


DANAS!


Ove riječi je napisao netko, tko je nekoć proklinjao dan kada se rodio. Netko, tko je htio okončati svoj život, jer nije vidio rješenja niti smisla. Netko, tko se dizao iz besanih noći sa uzdahom, „št me više nema?“… taj „netko“, sam bila ja. Punih 60 godina.

Nemojte da se budite 60 godina sa pitanjem „zašto ja“; kada će već jednom; ne mogu više; da mi je bar jednom..“.

Sada mi je 70 godina i mogu se kladiti, da imam više energije od vas; da imam više inspirirajućih ideja i planova od vas; da imam više slobode od vas; da imam više životne radosti od vas…


TRENUTNO 


Jer,

Sve što može jedan – mogu svi

Sve što imam ja – imate i vi

Ja nemam više energije od vasja samo dublje razumijem, da sam ja generator moje energije

Ja nemam više ideja i planova od vasjer ja ne mogu imati niti jednu jedinu vašu ideju ili plan

Ja nemam više slobode od vas ja živim slobodnije od vas

Ja nemam više životne radosti od vasmoj današnji život je samo radosniji od mojeg jučerašnjeg

Vi ne možete biti bogatiji jer ste VEĆ bogati (bez obzira na trenutno materijalno stanje)

Vi ne možete biti zdravijijer ste VEĆ zdravi (bez obzira na moguću dijagnozu)

Vi ne možete biti radosnijijer ste VEĆ radost (čak i prisustvu osobne tragedije)

Vi ne možete biti slobodniji jer ste VEĆ slobodni ( čak ako su oko vas zidovi tamnice ili bilo koja druga ograničenja)


Ali, ako se u svom životu nalazite u točki, u kojoj vam se čini, da nema izlaza ili smisla, kao što sam se ja nalazila, prije samo nekoliko godina

Ako mislite da predugo traje i da ne vidite kraja tome

Potražite pomoć onih, koji su prošli kroz ta iskušenja i produžavaju, da iz dana u dan, grade onakav život, kakvog žele, kakvog vole i kakav ih punim pravom pripada.

Možete potražiti i moju pomoć

Pomogla sam već tisućama ljudi – mogu i vama, AKO ste voljni i spremni trampiti brige za radost

I generacija DreamBuilderCoacheva na Balkanu


Najjednostavniji, uz to i provjeren i pouzdan način, je da krenete kroz 3-mjesečni proces transformacije načina vašeg razmišljanja i djelovanja.

Trenutno vam je ta opcija omogućena pod vrlo povoljnim uvjetima. Kliknite i uvjerite se sami. I ako u vama nešto „klikne“, nešto uzdahne, „što ako“… slijedite tome nečemu… ne bi čitali ove redove, kada ne bi u sebi znali i slutili, da rješenje svega onoga što vas tišti, VEĆ ČEKA NA VAS!


Nemate što izgubiti...

Osim

Briga i nevolja

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici