SnjezanaRistic

Vaše emocije su to gorivo koje vam je potrebno za očitovanje vaše namjere, a toga imate u NEIZMJERNIM KOLIČINAMA! Sve dok dišete 😍😍

Najprije jedno pitanje, što imate u planu manifestirati ovog vikenda, ovog ljeta, idućih godina, kroz 20 ili više godina?

Znate li da neki ljudi više vremena provedu planirajući vikend, nego život bogat vikendima? 

Oni ne znaju, da je u njima samima ključ do života kakvog svi mi po svoje sanjamo. Razlika je u tome, da manji dio nas sanja i gradi svoje snove, a većina tek mašta i fantazira i tako svoju energiju troši uludo i to samo zbog neznanja.

Oni ne znaju, da je u svakome od nas neiscrpan rezervoar energije i ostalih resursa potrebnih za ostvarivanje onoga što želimo.

To vam je kao kad dođete na benzinsku crpku da natočite gorivo u svoj auto, ali sa bitnom razlikom, crpke imaju ograničene rezervoare goriva, a vi ste priključeni na IZVOR goriva.

To vam je ona priča o tome, da možete otići do Oceana mogućnosti sa žličicom, kantom ili sa direktnim priključkom na ocean mogućnosti.

Ja osobno tu metaforu dugo, dugo vremena nisam razumijela. Zbog toga je i mudar Solomon nekoć rekao, da je od sveg bogatstva koje je stekao, bogatsvo razumijevanja najveće blago.

Dakle, "crpka" vaše energije i kako rukovati sa njom?

1. Vi ste generator vaše energije

2. Vaše znanje-razumijevanje o tome, je sistem ključeva koji vam omogućava da taj resurs, tu vašu "crpku" koristite na najbolji mogući način.

Danas vam objašnjavam jedan od tih ključeva:

Volja je središnji ključ svih mentalnih pojava. Magija je čin izazivanja promjene u skladu s voljom. Vaša volja kontrolira i oblikuje energiju matrice stvarnosti. Volja je usmjerena željom. Nećete nešto htjeti osim ako to ne želite. Snažna volja slijedi jaku želju. Kada nešto snažno želite, tada ćete snažno htjeti da se sve u svemiru uskladi tako da vam se to dogodi.

Kada je amplituda vaše vibracije jaka, tada će nadjačati svaku drugu suprotnu vibraciju i neće biti zaustavljena dok se ne manifestira u fizičko iskustvo. Suprotstavljene vibracije pokušat će ga oslabiti, zato je važno održavati amplitudu svoje vibracije. Razmišljajte i činite stvari koje će vam vratiti intenzitet želje i razinu emocija koje s njom doživljavate.

Tajna volje i ustrajnosti je razina emocija i želje koja ih pokreće. Ustrajat ćete samo na nečemu što jako želite i zbog toga osjećate puno emocija. To je ono što znači biti u plamenu u svojoj potrazi za dubokom svrhom. To je žarka molitva koja je učinkovita. Molitva sa snažnom željom i emocijama dopušta Bogu - Beskrajno Opunomoćenom Graditelju,da pokreće i djeluje u skladu s energijo vašeg zahtjeva, snažno i na moćne načine.

Ono što pravi smutnju i nerazumijevanje:

1. volja nije sila ili tvrdoglavo ustrajanje - to je jedna od vaših unutrašnjih, urođenih genijalnih sposobnosti, koju treba učiti i razvijati baš kao i bilo koju drugu vještinu ili sposobnost

2. želja nije potreba

3. intezitet želje i razinu emocija treba ustrajno podržavati i generirati ( morate dovoditi gorivo u auto ili drva u štednjak ako želite nekamo doći ili skuhati ručak 😃)

4. vi ste ti, koji postavljate ZAHTJEV, a ne da moljakate da vam se nešto ostvari

5. nema "magije" u smislu natprirodnih pojava ili hokus-pokus čaranja - sve podliježe strogim, vječitim, neosobnim Zakonima Života

Napravite si prekrasan vikend, planiran ili ne i uživajte u POKLONU - bojanke sa temom zahvalnosti, to vam je kao dodatni oktani u benzinu 😃🏎️


Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
error: Content is protected !!
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici