SnjezanaRistic
Current Progress
Current Progress
Current Progress
Trenutni napredak...

 Kupci me redovito pitaju kako mogu brzo prilagoditi svoj brandable tečaj / white-label sadržaj, tako da bude jedinstven za njih i njihovo tržište. Nitko ne želi trošiti dane na prepisivanje jer to poništava polovicu svrhe kupnje sadržaja napravljenog za vas, a to je ušteda vremena.
Čak i ako napravite izmjene, još uvijek štedite nebrojene sate istraživanja, dizajniranja, strukturiranja i stvaranja sadržaja vašeg tečaja.
Imajući to na umu, izradila sam kontrolni popis ključnih mjesta od kojih treba započeti kada rebrendirate sadržaj vaših materijala, da ga učinkovito prilagodite vašem tržištu, a kojeg kreiramo za vas, u DreamCoachAkademiji u sekciji, "Sve za coacha".

Kako urediti vaš PPK produkt, korak-po-korak

Što je PPK produkt? To je bilo koji produkt, koji dobijate sa licencom "Privatnog prava korištenja" - PPK, koja vam omogućava i dozvoljava, da produkt uređujete, brendirate i koristite u komercijalne svrhe pod svojim imenom ili brendom, odnosno u skladu s odredbama licence.

Slijedite ovih sedam koraka i postat ćete pravi profesionalac u prilagođavanju PPK sadržaja svojoj idealnoj publici, u tren oka:

 1. 1
  Najprije pročitajte sadržaj
 2. 2
  Označite dijelove koje želite urediti 
 3. 3
  Kreirajte novi naziv 
 4. 4
  Uredite sadržaj 
 5. 5
  Dodajte vaš brend 
 6. 6
  Ako treba, razdijelite sadržaj na više dijelova, sekcija i sl.
 7. 7
  Pretvorite PDF u neki drugi oblik sadržaja

Kako brendirati PPK sadržaj da izgleda kao vaš

Sadržaj vašeg PPK-a materijala možete uređivati po želji. Svakako, imajte u vidu, da sadržaj prilagodite vašem brendu i tonu kako bi ga vaša publika prepoznala kao vaš.
Za vas imam tri brza savjeta o brendiranju PPK sadržaja:


 • Stavite svoje ime na njega: za vas stvaramo profesionalni sadržaj za obuku i marketing više od 10 godina, pa smo uvjereni da ćete biti više nego sretni staviti svoje ime na njega. Dodajte svoj logotip, uključite URL svoje web stranice i dajte ljudima priliku da se povežu s vama na društvenim medijima. Učinite ga svojim!

 • Uključite svoju robnu marku: To znači korištenje boja vaše robne marke, fontova ili bilo čega drugog što vaši klijenti obično povezuju s vašim poslovanjem kako bi vaš sadržaj bio u skladu s identitetom vaše marke.

 • Prilagodite ga svom ciljanom tržištu: vi najbolje poznajete svog idealnog kupca. Među materijalima DreamCoachAkademije, pronaći ćete mnoštvo prilika za uređivanje sadržaja, tako da se obraća izravno njima. To može značiti dodavanje priče, umetanje vlastitog mišljenja ili predstavljanje vlastitih primjera. Kakve god promjene napravili, vrijedi odvojiti malo vremena kako biste izgradili emocionalnu vezu sa svojom specifičnom publikom.

Naši cjeloviti, za vas pripremljeni, paketi tečajeva često dolaze s drugim sadržajem koji možete koristiti za privlačenje publike, njegovanje odnosa i drugo. Poželjet ćete i njih brendirati i uskladiti ih sa glavnim sadržajem.

 

Kako dodati vrijednost PPK sadržaju?

Iako mogu jamčiti da su PPK tečajevi u mojoj trgovini vrijedni takvi kakvi jesu, apsolutno ne škodi dodati nešto ekstra više, kada isporučujete svoj tečaj svojoj publici. Dodavanje vrijednosti vašem tečaju oduševljava vaše studente, poboljšava vaše šanse za dobivanje povratnih informacija i omogućuje vam da naplatite više.
Evo nekoliko brzih savjeta za dodavanje vrijednosti vašem online tečaju:

Dodajte bonuse i resurse za područja u kojima bi vaši učenici mogli zapeti

Stvorite povjerljivu i podupirajuću zajednicu za svoje studente ili klijente

Ponudite 1:1 coaching ili konzultantsku sesiju

Ponudite online sesiju pitanja i odgovora preko ZOOMa ili sl.

Dodajte predloške, swipe datoteke ili bilo što drugo, što bi vašim učenicima moglo biti od pomoći

I nekoliko last-minute savjeta u uređivanju sadržaja

Evo nekoliko raznih savjeta za prilagođavanje PPK sadržaja kako biste osigurali da se uklapa u vašu marku i pomaže vam u razvoju vašeg poslovanja:

Prilagodite sadržaj za SEO: kada se radi o bilo kojem sadržaju koji planirate objaviti na webu (kao što su postovi na blogu), trebali biste izvršiti opsežnija uređivanja i dodavanja kako biste ih učinili jedinstvenima vama i povećali vjerojatnost da će se prikazati na vrhu rezultata pretraživanja. Google ne kažnjava ako imate isti sadržaj kao druge web stranice, ali će rangirati sadržaj koji se čini najvrjednijim.

Dodajte svoj osobni pozdrav u e-pošti: Za e-poštu uvijek dodajte svoj osobni pozdrav, nešto u vlastitom tonu, poziv na akciju (može čak biti jednostavan, kao poziv da pročitaju post na blogu) i pažljivo biran naslov e-pošte.

Uskladite svoj ton na društvenim mrežama: Za postove na društvenim mrežama također ćete htjeti dodati svoj način izražavanja, kako bi zvučao poput vas. Preporučujem da kratke savjete stavite i na slike, koje možete besplatno prenijeti recimo na Unsplash.com.

Uredite robnu marku i boje za infografiku: za bilo koju infografiku uredite boje u skladu s vašim brendom i dodajte svoju prodajnu stranicu ili URL stranice za uključivanje na dno sa svojim logotipom. Većina naših grafika izrađena je u PowerPointu ili Canvi, tako da bi to trebalo biti jednostavno uraditi. 

Dotjerajte svoj prodajni tekst: Ako je vaš paket sadržaja došao s prijedlogom prodajnog teksta, SIGURNO ćete ga htjeti dotjerati na način da odražava vašu vlastitu stručnost, priču i promjene koje ste napravili na tečaju ili lead-magnetu. Zatim upotrijebite provjereni predložak ili onaj kojeg već imate za svoju brend i ispunite odgovarajućim tekstom . Ako trebate smjernice o tome što staviti na prodajnu stranicu, provjerite jednostavan i djelotvoran kurs o tome, kako kreirati prodajnu stranicu, koja doista prodaje: PRODAJNA STRANICA KOJA DOISTA PRODAJE - KLIKNITE I PROVJERITE!

Na kraju, svakako pročitajte sav sadržaj koji ste kupili ili planirate koristiti. Ne postoji zamjena za osobni pregled sadržaja, kako biste bili sigurni da je sve u skladu s vašim brendom i vašim tržištem!


Jeste li spremni pokrenuti svoj sadržaj i unaprijediti poslovanje?

Ovdje u DreamCoachAkademiji u sekciji Sve za coacha, stvaramo sadržaj za kreatore tečajeva, trenere, konzultante i druge, poslom zatrpane, poduzetnike. Većina naših stranaka nalazi, da kada koriste naše materijale, mogu skratiti kreiranje online tečaja s 90 dana na samo 7 dana!

Nekim našim vjernim klijentima, dovoljan je čak i jedan sam vikend (ili manje), da kreiraju tečaj ili neki drugi online produkt, kojeg mogu plasirati na raznim internetnim platformama od Amazona, Etsya, Shopify, Teachable... ili svojoj vlastitoj online platformi.

Nakon što preuzmete svoj sadržaj, svakako pročitajte sve naknadne e-poruke i savjete koje šaljem jer oni često sadrže ideje kako svoj sadržaj učiniti jedinstvenim i staviti ga u funkciju!


Kada kupite licencu za bilo koji od naših urađeno-za-vas sadržaja, dobivate prava da ga uredite na bilo koji način (ili ostavite kakav jest) i dodate svoje vlastito ime i robnu marku.

Zatim upotrijebite svoj novi produkt da:
- privučete nove klijente i kupce (kao što je besplatna obuka, webinar ili e-tečaj)
- dodate novi tok prihoda (kao što je plaćeni tečaj ili radionica)
Neka vaši trenutni klijenti budu uspješni i neka se vraćaju po još (kao što su bonus webinari, videozapisi i drugi resursi za učenje).

Uživajte i ostvarujte svoje životne snove, pomažući drugima da urade to isto 💗

Snježana

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici