SnjezanaRistic

Fizična oblika nastane s podzavestno manipulacijo osnovnih energijskih enot v vesolju. K temu podzavestnemu dejanju prispeva kombinacija misli, pričakovanj, čustev in želje. To je razlog, zakaj, ko se močno osredotočite na nek želeni dogodek v zaznani prihodnosti s čustvenim hrepenenjem in pričakovanjem, se bo ta verjetno zgodil. Morda boste ugotovili, da so se nekatere na videz čudežne manifestacije v vašem življenju vedno zgodile, ko ste imeli globoko čustveno potrebo in gorečo željo. Tukaj vas želim opozoriti, da ko govorimo o namernem manifestiranju, besede potreba, želja ali hrepenenje, prihajajo iz energestega stališča obilja in iz zavedanja, da želeno že obstaja. Če te besede prihajajo iz obučtka pomanjakanja, potem bo krajnji rezultat manifestacije prinesel občutek in izkušnjo pomanjkanja, čeprav bo na videz, cilj dosežen. Zaznavanje te razlike, ali želja, potreba, hrepenenje, prihaja iz stališča obilja ali pomanjkanja, je rezultat vsakodnevne prakse, opazovanja kaj opazujemo. Več se o tej, življenjsko pomembni praksi, lahko poučite v programu „DreamBuilder“.

Svobodno izražajte želje, a brez pričakovanj?

Živite brez pričakovanj in izkusili boste več svobode, kot si lahko predstavljate. Neuspeh vas ne ustavi več, ker ne obstaja več v vaši percepciji. Lahko nadaljujete s tem, v kar verjamete, preprosto zato, ker ne pričakujete določenega rezultata, ampak le izražate resnico, ki je v vas. Sposobni ste opustiti karkoli negativnega in nič vas ne ovira, da bi nadaljevali v smeri svojih želja.
Ko nimate pričakovanj, se za izid zavežete Življenju, Univerzumu. Vedno lahko izkusite veliko več iz mesta, kjer ni pričakovanj, kot če imate pričakovanja, ker je Univerzum sposoben narediti veliko več, kar lahko zahtevate in si celo lahko zamislite. Pustite rezultat v rokah Univerzuma, medtem ko se vi še naprej ravnate po svojih željah. Prepustite se procesu in vedite, da dobre stvari pridejo k vam, ko jih najmanj pričakujete.

No in zdaj pridemo do tiste točke, ki nam dela toliko preglavice: razumevanje pričakovanja.

Če ste pripadnik krščanske vere, častite praznik Velika noč. To je praznik, ki so ga starodavna ljudstva že davno prej praznovala, a pomeni rojstvo novega življenja. Novo je Življenje se rodi čisto vsako jutro, ko vam Življenje, Bog, Univerzum, odpre oči in vdihne dah. Nihče od nas ne diha sam po sebi. Mi smo dihani. Naša pljuča le vršijo mehanski del dihanja. No, temu prebujanju v življenje je namenjen praznik Velike noči. Kako še drugače imenujemo ta praznik? Veselo PRIČAKOVANJE! In zdaj smo prišli do ključnega momenta v procesu namernega manifestiranja: veselo pričakujte, da se vam vaše sanje uresničijo! Te dve besedi sta krona manifestiranja in da bi jih dejansko razumeli in dojeli, je potrebno da se pred tem zgodi še nešteto drugih korakov.  Zanimivo kajne, da tudi nosečnost pogosto poimenujemo pričakovanje. Nekomu je to pričakovanje nekaj najlepšega na svetu, nekomu pa zastrašujoče. Le oseba, ki je to izkusila, lahko to razume in če ste med tistimi, ki ste na en ali drugi način to izkusili, čestitke! Imate izkušnjo, ki jo lahko prenesete na vsa ostala področja vašega življenja. Sploh pa, če ste izkusili slednjo izkušnjo, negle na njen vzrok!
Nosečnost je lahko tudi razvoj določene ideje, podviga…in ni omejena le na žensko nosečnost. Vse v Naravi ima stanje „nosečnosti“ in Nosečnost je tudi eden od Zakonov Univerzuma v procesu manifestiranja življenja po naši meri in nameri.
V kontekstu brez pričakovanj je pričakovanje mišljeno kot navezanost na rezultat. Pričakovati morate, da se bo zgodilo tisto, kar želite, vendar morate pričakovati tudi, da se lahko zgodi karkoli. Zato je to stanje nepričakovanega pričakovanja resnično zelo izzivalen korak v procesu zavestnega manifestiranja. Mogoče je to prav tisti korak, ki vam dela preglavice?

Treba je sproščeno in samozavestno pričakovati, da se bo želja uresničila. Stanje sproščenosti pa ni kar tako doseči. V situacijah, ko vas vsakodnevni dogodki, situacije, okolje priganjajo in pestijo, je težko biti sproščen. Oklepamo znanega, že doseženega ( za trenutek ozavestite, kako v vas odzvanja beseda "oklepanje"?) A dokler ne spustimo doseženega iz rok, ne more ničesar novega prileteti v stisnjeno pest.

Sproščeno in samo zavestno pričakujte, da se vaše sanje uresničujejo!

Veste za tisto reklo, da je bolje vrabec v roki, kot golob na krovu?

Ali mogoče, po vsem napisanem slutite, kako je ta rek zgrešen? Ta rek se naslanja na zgrešeno skromnost, ki nam je bila skozi stoletja vsiljena in vtisnjena. Ta vrabec, ki se ga tako čvrsto okelpamo, bo prej ali slej, poginil pod našim stiskom. Golob na strehi? Pomeni, da imate streho, dejansko ali v prenesenem smislu, da imate vizijo nečesa lepšega in dokaz, da vam je nekaj že uspelo. Tisti, ki so v nedavnih hudih ujmah pretrpeli izgubo strehe nad glavo, če razumejo duhovna načela Univerzuma, bojo lažje šli skozi proces odpuščanja in opuščanja, z zavedanjem, da če jim je nekoč že uspelo, lahko to tudi ponovijo. Njihov „golob“ že išče novo streho s katere jih bo razveseljeval. Ne pričakujte in ne navezujte se na pričakovane rezultate, vendar pričakujte in gojite vizijo manifestacije vaše želje. Dovolite Univerzumu, da vam pokaže, kaj vse ima spravljeno za vas. Le ukažite mu. Brez ukaza, boste dobili le še več tega, kar se že nahaja v vaši podzavesti.


Energetske točke v Vesolju ki pospešujejo manifestacijo


V vesolju obstaja nešteto različnih točk, ki zagotavljajo pretok energije za pretvorbo misli in čustev v fizično snov. Ko v vaši želji dosežete določeno čustveno intenzivnost, ta postane sprožilna točka manifestacije. Ko je ta sprožilna točka dosežena, se naše čustvo želje samodejno poveže z najbližjo točko moči, ki oskrbuje osrednji energijski tok za manifestacijo zahtevanega dogodka. Ključno pri tem je, da si dovolimo občutiti dovolj čustvene intenzivnosti naše želje, zato da lahko izkoristimo te točke. Lepota tega je, da ko smo zmožni doseči in si dovolimo čutiti to intezivnost naše želje, se včasih tudi nevede, znajedmo na teh točkah in stvari se začnejo odvijati lahkotno, simultano in kot bi se odvijale izven nas, čeprav smo v sami biti dogajanja.

Hiše in zgradbe, zgrajene na teh točkah, bodo trajale dlje. Zdi se, da tudi rastline bolje rastejo na teh mestih in bivališča ustvarjajo veliko bolj zdrave pogoje, če so tam zgrajena. Kitajci uporabljajo geomantijo in feng shui, da prepoznajo te kraje in določijo najboljša mesta za življenje. Naši predniki so tudi znali kje in kako postaviti prebivališča in pomembne prostore javnega značaja. Tudi brez uporabe tovrstnih metod lahko takšne točke zaznamo z občutkom ugodja, domačnosti ali umirjenosti. Morda se nam celo zdi, da določeno mesto izstopa iz nekega nevidnega razloga. Te točke lahko najdete tudi v lastenm domu ali prebivališču, celo v takem, ki vam ni čisto povšeč. Izkoristite te točke, da se na njih namerno in z namero počutite srečne.


Intezivnost vaših čustev je kritična za povezovanje s temi točkami


Vaša lastna čustvena intenzivnost bo v teh točkah sprožila dodatno jačanje vaših misli. Misli bojo na takih točkah močnejše ne glede, ali so pozitivne ali negativne, zato opazujte svoje misli. Vse na tem svetu je narejeno dva krat: najprej je bila misel in potem vse tisto, kar imenujete „moje življenje“. Skladno temu, obstajajo določena mesta, ki razširijo vaše občutke in taka, ki jih zatrejo. To mislite, ko rečete, da morate nekam iti, da bi si dali nekaj prostora. Podzavestno iščete takšne točke, ki vas osvobajajo.

Te koordinacijske točke povzročijo mentalno resonanco, ki omogoči manifestacijo. Prvotni misli ali čustvu bo dodano več energije, ki podpira njeno projekcijo v fizično realnost. Vaša čustvena želja bo nenadoma odmevala na enak način, kot ko zvonovi zazvonijo ob udarcu. Resonanca je vibracijska harmonija. Ko resonirate, kopičite. Večja kot je resonanca, večja je akumulacija. Kar cenite, vas ceni. Eden od načinov za povečanje resonance je namera iz stališča radosti. Občutite hvaležnost za to, kar imate, medtem ko nameravate ustvariti še veliko več. Počutite se dobro čeprav vas spreletavajo mrzlični ali mravljinčasti obučtki, ali kot bi vam metljučki frfotali v trebuhu. Preleva vas neke vrste veselje, vznemirjenje ali razburjenje. Vortex točke so dobra mesta za izrekanje želja, afirmacij, za meditacijo, objem ali poljub nekoga.

Obstajata dva načina, kako se nekaj, skozi čustva, oblikuje v fizičnem svetu. Lahko se oblikuje iz razpoložljivih materialov in dela ljudi ali pa s čisto kondenzacijo miselnega valovanja v nižja stanja materije. Intenzivne čustvene misli se, na en od teh načinov, v prisotnosti koordinatne točke lažje pretvorijo v »materijo«. Mentalne slike, ki jih spremljajo močna čustva, so načrt za manifestacijo fizičnega predmeta, stanja ali dogodka.


Kaj določa hitrost manifestiranja?


Intenzivnost namere ali čustvenega hrepenenja določa, kako učinkovito in hitro se bo želeni dogodek uresničil. Ko ste v kritični situaciji in pridete do točke, ko razvijete nujno perečo čustveno potrebo, da se razbremenite te situacije, boste pogosto ugotovili, da se hitro in nepričakovano zgodi nekaj, kar reši težavo. Dva dejavnika, ki to sprožita, sta vaša mentalna slika o tem, kakšen rezultat želite, in dejanska čustvena komponenta, ki jo vnašate v željo. V procesu manifestiranja ste vi oboje: umetnik in znanstvenik.

Intenzivnost je jedro, okoli katerega se oblikujejo elektromagnetne energijske enote, in bolj ko je to jedro intenzivno, hitreje se manifestira dogodek. To je atraktor v eteričnem polju kaosa, ki potegne verjetnosti v manifestacijo kot prostorsko-časovni dogodek. Če so vaše mentalne predstave intenzivne in zelo čustvene, pogosto boste ugotovili, da se to zgodi zelo hitro, včasih tako hitro, da bi se skoraj lahko štelo za čudež. Tisto kar je čudež običajnemu načinu razmišljanja, je normalno višjem razumevanju. V procesu manifestiranja ni nič čudežnega. Ves proces sledi egzaktnim in večnim principom Univerzuma.

Materializacija načrtovanih dogodkov se bo zgodila veliko hitreje, če izvirajo iz energijske točke ali blizu nje. Koordinatne točke sprožijo gibanje atomov in molekul, ter spodbujajo njihovo sodelovanje z oblikovanjem v zahtevane strukture. To velja tako za neposredna kot posredna sredstva materializacije. Svojo koordinatno točko lahko ustvarite z namenom in to kjerkoli. Ko opravite dovolj čistilnega in manifestacijskega dela na določenem območju, spremenite njegovo vibracijo in odprete vir energije v prostoru.


Povzetek

Iz vsega zgoraj navedenega lahko razumete, kako lahko psihokinetična manipulacija preuredi dogodke v vašem življenju v vašo finančno in čustveno korist. Zdaj lahko tudi razumete, zakaj posamezniki z gorečo predano obsedenostjo včasih dosežejo čudežne rezultate, včasih celo daleč nad lastnimi pričakovanji. Zato je prvi korak do bogastva goreča želja po bogastvu. Način, kako pritegniti ljubezen svojih sanj, je tudi intenzivna in vztrajna ljubezen. Povečajte intenzivnost in povečali ste hitrost manifestiranja. Ali ste res goreče predani, ali je vaša želja dovolj intenzivna in goreča, boste spoznali po tem, da se boste v vsem tem mogočnem pretoku energiji n dogajanj, počutili popolnoma umirjeni, zadovoljni, potešeni, nikamor se vam ne bo mudilo, a vseskozi boste zdušno izvajali vsa potrebna dejanja za uresničenje želje, ne glede na njihovo zahtevnost.

Dovolite si sanjati velike sanje. S tem ko dovoljujete, sporočate Univerzumu da ste voljni narediti vse potrebno da se želeno uresniči. „Vse potrebno“ se v prvi vrsti nanaša na notranje delo in šele potem na zunanje delovanje. Ker z zaupanjem pričakujete uresničitev želenega, boste veliko bolj voljni opraviti vse kar je potrebno. Med voljnim opravljanjem vsega potrebnega, kakor notranjega, tako tudi zunanjega, boste naenkrat opazili, da so vse povsod okoli vas potrebni resursi za uresničitev in da vam želeno že prihaja naproti.

Pojdite mu naproti – ne odlašajte!

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici