SnjezanaRistic
Current Progress
Current Progress
Current Progress
Trenutačni napredak...

Jeste li umorni od buđenja osjećajući se umorno, neprespavano i nenadahnuto?

 Želite li započeti svoj dan ustajući na „desnoj nozi“?

Tada je vrijeme da otkrijete snagu postavljanja pravih vibracija za svoj dan uz jutarnju rutinu Snježane Ristić.

Lijep pozdrav moćni Graditelji Snova!

Danas odgovaram na jedno pitanje, kojeg mi često u raznim oblicima postavljate bilo na našim coaching sesijama, ili na "DreamBuilder – Nevidljiva strana uspjeha" seminarima ili kao prošlog tjedna na događaju za poduzetnike, Dan Slovenije u Hrvatskoj u Varaždinskim Toplicama.

To pitanje je, odakle mi toliko energije. Snježana, koja je tvoja jutarnja rutina? Kako započinješ dan? Kako završavaš dan? Koja je tvoja večernja rutina?  Kako sa toliko godina stižem odraditi sav posao i da sam uz to uvijek svježa, vitalna i nasmijana. Što je to, što me pokreće i kako to možete i vi primijeniti u vašem vlastitom životu?

Danas ću vam opisati moje rutine i nekoliko osnovnih koraka, koji će vam pomoći, da vam dan protekne na najbolji mogući način i da budete dobre volje, energični, vitalni, uspješni i učinkoviti i da vam povrh toga, ostane dovoljno vremena za sve one „male“ stvari, koje život znače.

Ako ste za to, možemo krenuti.

Mindset i praksa za veću energiju, na višim i trajnijim vibracijama

Najprije ću vam predstaviti moj način razmišljanja, a onda i nekoliko uistinu jednostavnih koraka, koje onda možete s lakoćom prilagoditi sebi i uvesti ih u vaš dan, u vaš život, zato da možete generirati veću energiju na višim vibracijama i sa trajnijim djelovanjem.

Kao certificirani, transformativni coach i konzultant, pomogla sam stotinama pojedinaca, širom naših prostora i diljem svijeta, da sa ovim jednostavnim koracima, snagom pozitivnog razmišljanja i namjernog nadahnutog djelovanja, transformiraju svoje živote, . Prije nego krenemo sa koracima, postavimo im dobru podlogu, po kojoj možete sigurno zakoračiti.

Dakle, danas ću s vama podijeliti svoju večernju rutinu, jer na ovom našem planetu, postoje mnoge tradicije, koje vjeruju da vaš dan ne počinje ujutro. 


Vaš dan zapravo počinje time kako idete u krevet, jer način na koji idete u krevet, postavlja vašu podsvijest na frekvenciju koja će imati itekako veze s tim kako će vam proći sljedeći dan.

Dakle, ujutro kad se probudim, jedna stvar koju svaki dan radim, je da uvijek, najprije odlučim: "Tko želim biti danas? Tko želim biti, u skladu s vizijom života kakvog bi voljela živjeti?" I to daje vibraciju mom danu. I tako, imam svoje ciljeve za taj dan, kao i većina nas. A onda, kad dan završi i dođe vrijeme za spavanje, provedem tek nekoliko minuta sljedeći večernju rutinu, i to svaki dan. Prvo počinjem sa zahvalnošću i zahvaljivanjem što mi je bio poklonjen ovaj dan života. Nisu svi dobili taj poklon. Danas se nisu svi probudili. Neće svi preživjeti cijeli dan i dočekati vrijeme za počinak. Bilo je ljudi koji su se danas probudili i planirali živjeti cijeli dan, nešto se umiješalo i na kraju dana više nisu ovdje s nama. I to nikad ne zaboravljam. Podsjećam se. Ako se ne podsjetim, lako je zaboraviti. Dakle, prva stvar koju činim je biti zahvalna. Kažem si hvala za dan življenja, hvala za dan ljubavi.


I onda napravim mali trik sama sa sobom. Podsjećam se na ono, što sam si ujutro rekla, tko ću biti tog dana i koji su mi bili ciljevi za taj dan. I onda, zatvorim oči i pustim da se odvrti film u mojoj glavi. Prisjetim se jutra, napravim pregled svog dana. Hodam kroz svoj dan sa stajališta Snježane koja sada, pred spavanje, promatra sebe kako živi ovaj dan. Vidim sebe kako ustajem. Vidim kakva sam bila sa svojom obitelji, kakva sam bila s onima s kojima radim, kakva sam bila sa svojim projektom, kakva sam bila u trgovini ili gdje god da sam bila. Samo pregledavam i gledam Snježanu kako živi svoj život i primjećujem kada je apsolutno bila onakva žena kakva je rekla da želi biti, gdje je bila malo rastresena ili možda malo oštrija u tonu svog glasa ili možda malo manje od onoga tko je željela biti, i gdje se jako dobro pokazala. I tako sam prošetala kroz moj dan primjećujući te trenutke.


Onda ponovno vratim film, jer obično postoji bar jedno, ako ne i više mjesta, za koja poželim da ih mogu ponoviti. Stvarno bih voljela da sam se na tim mjestima bolje pokazala. I zato ću se vratit na taj neki trenutak. Recimo, nešto što mi se neki dan dogodilo. Dakle, dok radim moj pregled dana, prakticiram nešto, što se zove „škare za rezidbu revizije“. Baš kao što montažeri režu neuspjele kadrove iz filma, tako i mi imamo škare, kojima možemo revidirati film našeg dana. Dakle, imam viziju o tome tko ću biti tog dana i onda bacim pogled na taj film i pregledam sebe kako živim taj dan. A onda kada naiđem na scenu u kojoj nisam bila takva kakva sam željela biti, nisam bila u skladu s vizijom sebe tog dana, uzimam „škare za rezidbu revizije“, odrežem tu scenu i snimim novu. Dakle, dok sam neku večer prolazila kroz pregled svog dana, opazila sam i scenu u kojoj odlazim do poštanskog sandučića. Bila sam sretna, bio je prelijep, sjajan proljetni dan. Otvorila sam poštanski sandučić, uzela svoju poštu, a u njoj plava koverta od porezne uprave. U trenutku sam se zabrinula. Jeste da je prošlo nekoliko godina od mog stečaja, ali uspomena na plave kuverte još ustraje. I odmah su krenule misli, „Što sad. Ovo je neočekivano pismo. Porezni obračuni su završeni.“ Primijetila sam, da sam u trenutku počela stvarati stanje straha izazvano tom kuvertom.


Dakle, ono tko doista želim biti u svijetu, je osoba koja zna da u meni postoji moć, koja je veća od svega, uključujući i pisma porezne uprave. Znači, ako će me preplašiti pismo porezne uprave, onda nisam ono što sam rekla da želim biti. Zato, dok radim pregled svog dana, pregledavam i sebe i odlučujem se da snimim nove kadrove. Baš onako, kao što filmski redatelj čini kad kaže: "Izreži, i ponovimo ovu scenu." I sada, u svojoj mašti, vidim se kako izlazim iz stana, da uzmem poštu iz poštanskog sandučića. Vidim tu Snježanu dok silazi niz stepenice, otključava sandučić, uzima hrpu pisama, prelistava ih i evo pisma porezne uprave. U tom trenutku, ta Snježana može osjetiti „O, joj“, ali može i odmah reći, "Znaš što? Nije važno što je u ovoj omotnici. U meni postoji moć koja je veća od toga što god porezna uprava rekla.“ Može si reći, „Bez obzira na sve, moj Univerzum, ili moja viša sila, i ja ćemo to riješiti. I zato se mogu osjećati opušteno i prije nego što otvorim ovu poštu." Na taj način sam u mojim mislima režirala novi film tog dana i onda zadovoljno dovršila svoj dan. Evo to ja nazivam škarama za reviziju, gdje izrežete kadar iz filma, kako ne biste otišli spavati s mišlju u vašoj podsvijesti, da je to što ste tog dana iskusili, vaš najviši način postojanja. Na taj način, imamo priliku pregledati naš dan i nas u danu, snimiti novi film i zapravo stvoriti stanje poboljšanja bez obzira na to, što se tijekom dana pojavilo.

Da li vas zanima, što je bilo dalje u vezi sa pismom poreske uprave? Kada sam (sljedećeg dana) otvorila pismo, u njemu su bile tek administrativne smjernice, koje su mi u biti omogućile djelomični povrat novca. Ali vrijednije od toga, bila je spoznaja, da sam sama izazvala potpuno neopravdani strah, na osnovu nekog starog načina razmišljanja. Pa čak i da je u pismu bilo nešto teže, najvažnije čega se moram sjetiti u bilo kojem trenutku tijekom dana je, da nisam sama u ovome. Sa mnom i u meni, što znači i u vama, postoji moć koja je veća od svega što mi može doći na put.

Stoga, moja večernja rutina počinje sa zahvalnošću. Tada se podsjetim tko sam željela biti tog dana. Zatim legnem, prođem kroz dan. Ako postoji nešto što bih voljela da nisam bila ili učinila, zaustavim se na tom dijelu filma, odrežem ga i umetnem novu scenu sa onakvom Snježanom, kakvom bih voljela biti. Zahvalim se za još jedan dan života i ljubavi. A onda sama sebe šaljem u spoznaju, da ću se ujutro probuditi puna energije nakon dobro prospavane noći i započeti dan sa zahvalnošću za potpuno novi dan. Dan, kojeg nikada prije nisam proživjela i koji se više nikada neće ponoviti.

A sada i nekoliko, recimo tome, praktičnih koraka, sa kojima vam želim pomoći, da osmislite vlastitu jutarnju rutinu, koja će vam pomoći da postavite ton za ostatak dana, tako da se možete osjećati energično i nadahnuto, kako bi se uhvatili u koštac sa svim izazovima koji vam se nađu na putu. Moja jutarnja rutina započinje s nekoliko jednostavnih koraka koje svatko može slijediti.

Pa zašto čekati?


Otkrijte snagu postavljanja pravih vibracija za svoj dan uz jutarnju rutinu Snježane Ristić

 Prvo, preporučujem vam nekoliko dubokih udisaja i postavljanje namjere za dan koji je pred vama To bi moglo biti bilo što, od "Pristupit ću izazovima s pozitivnim stavom", do "Usredotočit ću se na zahvalnost i obilje". Zatim vam predlažem, da provedete nekoliko minuta radeći lagano istezanje ili jogu kako biste pokrenuli svoje tijelo i probudili mišiće. Na kraju, preporučujem vam, da provedete nekoliko minuta u tihoj meditaciji, usredotočujući se na dah i dopuštajući svom umu da se opusti i smiri. Slijedeći ovu jutarnju rutinu, možete sa pravom nogom zakoračiti u dan i postaviti se za uspjeh.


Zahvalnost i samo-refleksija: Snažne navike za produktivnu jutarnju rutinu

Započinjanje dana produktivnom jutarnjom rutinom moćan je način da se pripremite za uspjeh. Jedna od najvažnijih navika koju treba usvojiti u jutarnjoj rutini je zahvalnost i samo-refleksija. Prakticiranje zahvalnosti vam pomaže, da svoj um usredotočite na pozitivne aspekte vašeg života, bez obzira na izazove ili poteškoće s kojima se možda suočavate.

 Ovaj pozitivan način razmišljanja može vam pomoći da smanjite stres i tjeskobu, da povećate osjećaj sreće i ojačate vašu opću dobrobit. Samo-refleksija, s druge strane, omogućuje vam da preispitate svoje misli, osjećaje i postupke od prethodnog dana, pomažući vam da identificirate što je dobro funkcioniralo i što bi se moglo poboljšati. Ova samosvijest može vam pomoći da tokom dana, svjesnije i s namjerom, donosite odluke, što u konačnici dovodi do veće produktivnosti i uspjeha. Bilo da odlučite vježbati zahvalnost i samo-refleksiju kroz vođenje dnevnika, meditaciju ili jednostavno odvajanjem nekoliko trenutaka za mirno sjedenje i razmišljanje, uključivanje ovih navika u vašu jutarnju rutinu može imati dubok utjecaj na vaš život. Započinjući svaki dan zahvalnim i reflektirajućim načinom razmišljanja, bit ćete bolje opremljeni za suočavanje s izazovima koji su pred vama i postizanje ciljeva s većom lakoćom i jasnoćom.


Samorefleksija i poboljšavanje: uključivanje preciznih škara za rezidbu revizije vašeg dana

Samorefleksija i poboljšanje ključni su za osobni rast i razvoj. Međutim, već na samom početku može biti izazovno, odakle uopće početi. Jedan učinkovit pristup je uključivanje škara za rezidbu revizije, o kojima smo na početku govorili, u vašu jutarnju rutinu. Slično kao što obrezivanje pomaže biljci da postane jača i zdravija, revidiranje vaših misli, postupaka i planova može vam pomoći da usavršite i poboljšate svoj život. Što više budete prakticirali taj postupak, toliko će vam biti lakši, brži i draži. Na kraju će vam trebati uistinu tek nekoliko minuta, da prođete kroz film vašeg dana i po potrebi „snimite nove kadrove“.


 Razmislite što je prošlo dobro i što je moglo proći bolje. Koristite ovu samorefleksiju kako biste identificirali područja u kojima se možete poboljšati i postaviti ciljeve za dan koji slijedi. Dok provodite svoj dan, imajte na umu svoje misli i postupke i zabilježite (iskoristite svog „pametnjakovića“ tako što ćete snimiti nekoliko riječi za podsjećanje, ako nemate vremena za zapisivanje) sve što biste mogli revidirati kako biste se bolje uskladili sa svojim ciljevima. Osim revizije svojih misli i postupaka, odvojite vrijeme za reviziju svojih planova za budućnost. Eksperimentirajte koje vrijeme bi za vas bilo idealno, da odvojite za ovaj korak - da li ujutro ili navečer. Trebat će vam tek nekoliko trenutaka kako biste pregledali svoje ciljeve i procijenili svoj napredak. Ako ste sada slučajno odmahnuli glavom, „pa nemam ti ja vremena za to“, vidim vas i razumijem, ali i znam, da će vam ova rutina omogućiti puno više slobodnog vremena nego što slutite. Prepustite se bar načas ideji, da svi imamo 24 sata, ali da neki ljudi doista postižu više nego drugi, a što može jedan – MOGU SVI, pa i vi!


Ajmo dalje…

 Postoje li neke prilagodbe koje trebate napraviti kako biste ostali na pravom putu? Uključivanje škara za rezidbu revizije u jutarnju rutinu (koja se radi navečer), pomaže vam da postanete samosvjesniji, poboljšate donošenje odluka i potaknete osobnu rast. Svjesno se trudeći, da  razmislite o svojim iskustvima i revidiranju svojih misli i postupaka, pomoći će vam da postignete svoje ciljeve i postanete najbolja verzija sebe. Nije ovo lako, bar ne na početku. Isto tako, kao što je najteže uvjeriti vlasnika neke lijepe biljke ili ukrasnog grma ili recimo limuna, da ga moraju što češće, drastično obrezivati. Svi do jednoga će vam reći da to ne mogu i da im je žao odrezati grančicu sa cvijetom ili plodom i tako odlažu rezidbu u nedogled. Ali oni koji se odluče i sa zebnjom pristanu na rez, veoma brzo će uživati u bujnoj biljci prepunoj cvjetova i plodova. Tako je i sa nama ljudima.

Mi smo prekrasna biljka kojoj treba redovita rezidba da bi bujno napredovala u najbolju verziju sebe.

 

Stvaranje snažne jutarnje rutine ključno je ako želite da svaki dan započnete s nepomućenim fokusom, produktivnošću i namjerom. 

Postupak započinje ponovnim pregledom svakog zadatka i aktivnosti koje su obuhvaćene u vašem dnevnom planu. Ključ, međutim, nije u dodavanju više zadataka i zaduženja na vaš popis obaveza.

 Umjesto toga, upotrijebite vaše „škare“, da odrežete sve što vam više ne služi i na taj način, pojednostavite vaš dan. Ovaj proces će vam u konačnici omogućiti da se usredotočite na ono što vam je stvarno važno. Revidirajte svoj dan postavljajući sebi pitanja poput: "Je li ovaj zadatak bitan za moj dan?" "Je li ovaj zadatak u skladu s mojim ciljevima?" "Što mogu eliminirati kako bih pojednostavio svoju rutinu?

Odgovori na ova pitanja pomoći će vam da prepoznate što vam je važno, a što možete delegirati, automatizirati ili eliminirati. Zapamtite da vaša jutarnja rutina nije statična. Kako se vaši ciljevi i prioriteti mijenjaju, tako bi se trebala mijenjati i vaša rutina. Korištenje škara za rezidbu revizije vaše jutarnje rutine, može donijeti ogromne koristi vašem životu. Može vam pomoći da vam ostane više slobodnog vremena za brigu o sebi; postavite ostvarive ciljeve za taj dan i da svaki dan započnete jasnim mislima i bistrim umom. Ovaj korak je toliko uspješniji, ako ste „škare“ upotrijebili u večernjoj rutini, kada ste revidirali sebe, osobu kakvom želite biti.

 Na taj se način možete svaki dan posebice, postaviti i reprogramirati za uspjeh i napredovati u postizanju svojih dugoročnih ciljeva. Krenite već danas u akciju i iz vaše jutarnje rutine orežite sve što vam više ne služi.


Prevladavanje straha i vjernost svojoj viziji tijekom dnevnog jutarnjeg pregleda, jača i unapređuje vaš osobni razvoj i rast

Osobni razvoj važan je životni aspekt svakog pojedinca. U taj proces je pored prevladavanja vlastitih strahova, uključena i vjernost svojoj viziji.

 Dnevni jutarnji pregled učinkovita je tehnika koja vam može znatno pomoći u tom procesu. Kada si svakodnevno uzmemo nekoliko trenutaka, da razmislimo o svojim ciljevima, snovima i težnjama koje smo si postavili, možemo bolje razumjeti i prepreke koje nas koče. Strah je jedna od najznačajnijih prepreka osobnom rastu. Može nas spriječiti da riskiramo, slijedimo svoje strasti i ostvarimo svoje snove. Međutim, priznavanjem naših strahova i razvojem strategija za njihovo prevladavanje, možemo se približiti ostvarenju našeg punog potencijala. I nemojte nasjedati na izjave, da strah ne postoji. Sve ono što osjećate postoji, ali vi ste taj, koji osjeća. Pamtite to. Nije strah taj, koji vas osjeća – osim – ako mu to dozvolite, a ovdje upravo razvijamo strategiju, kojom strah gubi vlast nad nama.

 Štoviše, priznavanje straha, može podstaknuti i ojačati vjernost našoj viziji, koja je ključna za osobnu rast i napredovanje. Kada smo jasni u pogledu naših ciljeva i vrijednosti, vjerojatnije je da ćemo donositi odluke koje su u skladu s tim težnjama. Dnevni jutarnji pregled može nam pomoći da ostanemo usredotočeni na svoju viziju, podsjećajući nas na razloge zašto smo uopće postavili svoje ciljeve. Omogućuje nam da razmislimo o tome kako najbolje uskladiti svoje djelovanje s našom vizijom i ostvariti napredak prema našim ciljevima. Ukratko, osobni razvoj je kontinuirani proces koji zahtijeva od nas da prevladamo svoje strahove i ostanemo vjerni svojoj viziji.

 Korištenje dnevnog jutarnjeg pregleda može nam pomoći u postizanju tih ciljeva pružajući nam strukturirani pristup za razmišljanje o našem napretku i značajne promjene u našem životu. Uzimajući vrijeme za ulaganje u sebe, možemo iskusiti osobni rast, povećanu samosvijest i osjećaj svrhe i ispunjenja koji je neprocjenjiv.


Razvijanje pozitivnog načina razmišljanja: Kako zahvalnost i samorefleksija mogu poboljšati vaš dan

Razvijanje pozitivnog načina razmišljanja bitan je aspekt vođenja ispunjenog života, a uključivanje zahvalnosti i samorefleksije u vašu dnevnu rutinu može uvelike poboljšati vaš dan. Zahvalnost je čin izražavanja hvale i zahvalnosti za ljude, događaje i okolnosti u vašem životu, bez obzira na njihovu veličinu ili utjecaj. Kada redovito prakticirate zahvalnost, vaš pogled na život postaje pozitivniji i počinjete prepoznavati dobro u svemu oko sebe.

S druge strane, samorefleksija je proces ispitivanja vaših misli, postupaka i uvjerenja, kako biste stekli dublje razumijevanje sebe i svog mjesta u svijetu. Razmišljajući o svojim iskustvima, možete identificirati područja rasti, učiti na svojim pogreškama i razviti bolje razumijevanje svojih snaga i slabosti. Uključivanje zahvalnosti i samorefleksije u vašu dnevnu rutinu može vam pomoći da razvijete pozitivan način razmišljanja i poboljšate svoju ukupnu dobrobit. Započnite tako što ćete svaki dan odvojiti nekoliko trenutaka za razmišljanje o stvarima na kojima ste zahvalni, bilo da se radi o vašem zdravlju, odnosima ili iskustvima. Bilo bi jako poželjno, kada bi svakodnevno vodili dnevnik zahvalnosti u kojeg bi upisivali bar 3 stvari, za koje ste taj dan zahvalni.

 Da biste vježbali samorefleksiju, svaki tjedan odvojite vrijeme za razmišljanje o svojim iskustvima i postavite si pitanja poput, "Što sam naučio iz ovog iskustva?" i "Što sam mogao učiniti drugačije?" Razvijajući pozitivan način razmišljanja kroz zahvalnost i samorefleksiju, možete poboljšati svoj svakodnevni život i početi gledati svijet u pozitivnijem svjetlu.


Preobrazite svoja jutra uz snažne večernje rituale

Način na koji započinjete dan može imati značajan utjecaj na ostatak dana. Kada započnete vaše jutro na „pravoj nozi“, time postavljate ton za ostatak dana. I usput da napomenem, „prava noga“ ne podrazumijeva desnu nogu. Možete vi ustati na desnu ili lijevu ili stati istovremeno na obje noge ili se strovaliti iz kreveta. Nadam se, da ste do sada uvidjeli, da je „prava noga“ vaš način razmišljanja. Dakle, ključ do toga kako ćete ujutro ustati, do vaše učinkovite jutarnje rutine, leži u vašim večernjim navikama pred spavanje.


Što pomaže uspješnosti večernjih rituala i koje su njihove koristi?

Stvaranje večernjih rituala pred spavanjem, može vam pomoći da se pripremite za produktivan i uspješan dan. Razmislite o uspostavljanju rutine prije spavanja, koja uključuje meditaciju, vođenje dnevnika ili čitanje knjige, kako biste smirili um i pripremili se za miran san. Dok se spremate da zaključite tekući dan, pripremite popis zadataka za sljedeći dan. To će vam donijeti višestruke koristi: 

  • Pomaže vam da razbistrite um i spriječit će osjećaj preopterećenosti, još dok se niste pravo ni probudili ili onaj bolan grč u trbuhu, koji vas budi u 3 ujutro. 
  • Ujutro ćete puno brže i efikasnije upotrijebiti „škare“ za izrezivanje svega onoga, što nije od presudne važnosti sa vaše to-do liste.
  • Osim toga, dovoljno kvalitetnog sna, neprocjenljivo je za cjelokupno zdravlje i produktivnost.

 Što morate izbjegavati ako želite stvoriti moćne večernje rituale?

Izbjegavanje kofeina i elektronike prije spavanja vam također pomaže da si osigurate miran i neprekinut san. Ne gledajte televiziju bar pola sata prije nego idete spavati. Ako je ikako moguće, ne unosite pametne telefone i laptope u sobu u kojoj spavate. 

Kada se ujutro probudite, provedite neko vrijeme baveći se vježbanjem, mindfulnesom ili afirmacijama, kako biste postavili namjeru za svoj dan. Nemojte pograbiti telefon bar prvih 30 minuta nakon ustajanja, a cijeli sat bi bio idealan. Stvaranjem i održavanjem snažnih noćnih rituala možete transformirati svoja jutra, povećati produktivnost i živjeti uravnoteženijim i ispunjenijim životom.


Što vam još može pomoći da osmislite zadovoljan, ispunjen i uspješan dan na visokim vibracijama sa snažnom energijom?

O tome, zašto su večernji i jutarnji rituali ključni za vaš uspješan, zadovoljan i ispunjen dan, možete podrobnije naučiti u neprocjenljivom 3-mjesečnom programu DreamBuilder, koji će transformirati svaki dan vašeg života. Pročitajte i uvjerite se sami...

Sada, ako vas bilo koja od ovih ideja nagovara, da drugačije završite svoj dan, da bolje pripremite pozornicu za vaš bolji sutrašnji dan, onda samo naprijed i napišite u komentaru, što je to, što vam se svidjelo. Ako to želite podijeliti s nekim ili ako se želite pretplatiti na moju mjeling listu, za vas sam pripremila i još pripremam mnogo sličnih savjeta i materijala. Da vam nešto ne promakne, samo naprijed i pretplatite se na moju mejling listu time, što ćete odabrati neki od poklona, koje sam pripremila za vas:

kliknite i izaberite što i koliko želite

IZABERITE SVOJ POKLON >>

Ovo su moji pokloni za vas sa željom, da vam pomognu manifestirati upravo onakav život, kakvog bi željeli i koji vas punim pravom pripada!


Za zaključak

Ali evo i pitanja: Što biste vi dodali ovoj rutini? Što je to što ste vi učinili, da se vaš život promijenio? Ovdje stvarno možemo pomoći jedni drugima. Samo naprijed i objavite svoj odgovor, podijelite svoje misli sa mnom. Volim čuti o vama. Želim vam zahvaliti na čitanju i vidimo se uskoro.

Na vaše ostvarene snove, vaš MasterCoach, Snježana Ristić

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To su moji pokloni za vas, sa željom da vam pomognem manifestirati takav život, kakvog želite i koji vas pripada!

Hvala vam za komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici