SnjezanaRistic
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Ako samo na 5 minuta otvorite TV (da ne govorimo o skrolanju soc.medija) trebat će vam ovo, osim ako niste vrhunsko mentalno istrenirani, da vam gluposti, tragedije, nesreće, neimaština i ekscesni događaji ne uzdrmaju duševni mir i povjerenje u čovječanstvo ♥️

Ali upravo oni, koji su vrhunsko trenirani majstori u upravljanju svojim mentalnim sposobnostima, svojim mislima i emocijama, znaju važnost svakodnevnog treninga i održavanja vlastitog mira, jer bez toga nema svjesnosti.

Bez svjesnosti, nema ostvarenih snova... vidite kako je sve povezano i da ništa nikada nije dovršeno, spoznato ili upotrebljeno. Nitko to od nas i ne traži, ali mi sami treba da od sebe tražimo svaki dan, iz trena u tren, malo malo više. 

To nije niti teško niti zahtjevno kao što se čini i danas vam predstavljam jednu jednostavnu i zabavnu i prekrasnu praksu, kako postići i održavati mir u duši, bez obzira što nam svijet prezentira.

Kako smiriti dušu i ostvariti svoje snove...


Smirivanje duše...

Jedna od mojih omiljenih duhovnih praksi je blagoslov (nema nikakve veze sa religijskim praksama) -- gdje šaljete blagoslov onima za koje se osjećate nadahnutima da ih blagoslovite. Evo jednostavne formule kako nekome dati blagoslov iz dna duše...
Možete razmisliti o tome da započnete s jednostavnim ritualom, poput paljenja svijeće ili slušanja određene glazbe. Možda ćete poželjeti i energetski “očistiti” i raščistiti prostor oko sebe.

 Opustite se i razbistrite misli. Možete koristiti bilo koju metodu koja vam odgovara, kao što je mentalno opuštanje tijela od glave do pete; duboko disanje kroz nos i izdah kroz usta; zatvorite oči i promatrajte svoje misli dok vam prolaze kroz um. Ili izaberite neku od toliko drugih metoda koje vam više odgovaraju.

 Dovedite u svoju svijest osobu koju želite blagosloviti. Ne razmišljajte o priči ili povijesti koju imate s tom osobom...samo zamislite bit te osobe i ništa drugo i mentalno zamolite za pristanak.
 U mislima ispružite ruke da dodirnete tu osobu. Možete zamisliti da stavljate svoje ruke na njihovu glavu ili ramena ili da ih čak grlite.
 Sada zamislite sebe kako naglas razgovarate s tom osobom. Izrazite svoj blagoslov; možete reći nešto poput: "Volim te i želim ti radost, sreću i sve dobre stvari u ovom i sljedećem životu. Zahvalna sam na vremenu koje smo proveli zajedno."
 Dok mentalno izgovarate ove riječi, zamislite kako zlatno svjetlo putuje iz vašeg tijela u vaše ruke i u ovu osobu.
Kada svjetlo završi, naklonite se, nasmiješite se, poljubite ih u čelo ili ih pozdravite bilo kojom drugom gestom za rastanak koja vam odgovara. Obavezno završite riječima, »…u najviše dobro svih upletenih.«

Zatim razbistrite um, nekoliko puta duboko udahnite, vratite se u sadašnji trenutak i ponovite ove korake za nekog drugog ili NEŠTO drugo.
 Krenite vašim domom, radnim prostorom, okućnicom…i blagoslovite stvari koje vas okružuju, baš kao što ste učinili sa živim osobama.
Već nakon nekoliko prakticiranja, osjetit ćete, kako spada teret sa vaših ramena. Osjetit ćete smirivanje duboko u duši. Pokušajte ovo raditi svako jutro ili večer kako biste bolje spavali ili bolje započeli dan.

Što mislite, što bi se moglo desiti, kada bi na taj način vodili svoj posao?

Izraslo u cvjetnjaku DreamBuilder tehnologije razmišljanja

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To su moji pokloni za vas, sa željom da vam pomognem manifestirati takav život, kakvog želite i koji vas pripada!

Hvala vam za komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici