SnjezanaRistic

Manipuliranje magičnom energijom za manifesitranje željenog

Načelo manifestacije je da se “Sve može manifestirati manipulacijom duhovne esencije (magičke energije) i primjenom namjere, vjere, znanja i usredotočene volje.” Budući da je sve sastavljeno od duhovne esencije, a duhovna esencija može poprimiti bilo koji oblik (jer je forma ionako jednostavno percepcija), tada se na nju može utjecati da poprimi bilo koji oblik. Metode očitovanja variraju, a očitovanje ne znači uvijek "pojavljivanje iz ničega" na određeni čudesan način. Vjerujem, da vam je sve u ovom tekstu jasno, ali vjerujte mi, da nam nije uvijek sve i razumljivo, što znači, da ako nam nije razumljivo, onda to ne znamo i onda to ne možemo primijeniti i posljedično nemamo željenih rezultata.


Pravo značenje riječi "manipulacija" je "rukovanje", a ne obmanjivanje, kao što se često tumači. Znači, kada manipuliramo našom energijom, rukujemo, upravljamo tom našom duhovnom esencijom, našom elementarnom životnom energijom, usmjeravajući je i potičući u smjeru i na način, onoga što želimo manifesirati kao rezultat tog napora. Zašto napora, pa rukovanje zahtijeva napor. Moramo se napregnuti da od tu dođemo do tamo.

 

Ajmo dalje:

Manipuliranje duhovnom suštinom i fokusiranje na izgled i manifestaciju stvari također može pojačati rezultate privlačnosti, a što je više duhovne suštine stavljeno u mentalni konstrukt rezultata, očiglednija će biti njezina manifestacija. Ova duhovna esencija je u isto vrijeme usmjerena namjera da dobijete ono što želite, kao i stanje nevezanosti prema onome što će se dogoditi. To je kombinacija polariteta ili yin i yang. To je potpunost duhovnog bića i taj balans između usmjerene namjere i nevezanosti na ishod, je jedno od najizazovnijih koraka u procesu manifestiranja - očitovanja, željenog ishoda. Osim toga, "privlačnost" nije jednosmjerna cesta! Vi privlačite ali ste i privučeni!!! Sjetite se zakona gravitacije - isti princip.


Manifestacija se provodi povećanjem vjerojatnosti određenog rezultata kroz usmjerenu volju. Na kraju, sve dok je nečija percepcija stvarnosti takva da um može shvatiti manifestaciju, željeni rezultat će doista biti stvoren. To je međutim ograničeno našom sposobnošću da vjerujemo rezultatima. Upravo o tome se radi i to je "kvaka" naše uspješnosti namjernog manifestiranja. Mi ne možemo ne-manifestirati, to se događa po defoltu. Često je i takva manifestacija dobra i dobrodošla, ali kada svjesno i sa namjerom manifestiramo, e tu nam se otvara potpuno nov svijet. Slažete li se?

Zato je vjerovanje jedan od tri faktora namjere, dok su druga dva volja i želja. Ono što želite i što ćete imati mora u konačnici biti potkrijepljeno vašom sviješću o mogućem.

I opet, moja, vaša, svijest o mogućem je nešto jako varijabilno i nestalno i nešto, na čemu morate svakodnevno raditi, ako želite živjeti životom, kakvog bi voljeli živjeti i koji vam je moguć, bez obzira na sve i koji vas puni pravom pripada i koji strpljivo čeka na vas 

Što vi mislite o ovome? Volim čuti vaša razmišljanja, iskustva, ostvarenja ili izazove  tu smo svi jedni za druge, da si pomažemo na putu ostvarivanja svojih snova.

Inače ovaj tekst je iz zbirke 30ih mojih knjiga o Zakonu privlačnosti i možete ih ovdje pogledati: https://payhip.com/b/vIcpN

Hvala što ste pročitali post i radujem se vašim manifestacijama. Kao nagradu, poklanjam vam 50% popusta bilo na zbirku 30ih knjiga o Zakonu privlačenja ili na pojedinu knjigu. Jednostavno upišite kodu: 50 i ako ste među prvih 20, cijena knjige ili zbirke, smanjit će se za polovinu, a kako da smanjite cijenu za čak 69%, KLIKNITE NA DONJE DUGME i pročitajte kako:

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
error: Content is protected !!
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici