SnjezanaRistic
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Če le za za 5 minut odprete TV (da ne govorim o skrolanju po družbenih omrežjih) boste to potrebovali, razen če ste vrhunsko mentalno izurjeni, da neumnosti, tragedije, nesreče, revščina in ekscesni dogodki ne omajejo vašega miru in zaupanja v človeštvo ♥️

A prav tisti, ki so visoko usposobljeni mojstri obvladovanja svojih umskih sposobnosti, svojih misli in čustev, poznajo pomen vsakodnevnega treninga in ohranjanja lastnega miru, saj brez tega ni zavedanja.

Brez zavedanja ni uresničenih sanj... poglejte, kako je vse povezano in kako ni nikoli nič dokončno, dokončano, uresničeno ali uporabljeno. Nihče ne zahteva od nas da se urimo v obvladovanju svojih misli, občutkov in čutenja, a če želimo živeti tako življenje, kot si ga želimo in nas pripada, se moramo sami, vsak dan, iz trenutka v trenutek, spraševati, koliko se jasno zavedamo sveta v nas in zunaj nas.
Ni niti težko niti zahtevno, kot se zdi in danes vam predstavljam preprosto in zabavno ter lepo prakso, kako doseči in ohraniti mir v duši, ne glede na to, kaj nam svet servira.

Kako si umiriti dušo in uresničiti svoje sanje...


Umiritev duše...

Ena mojih najljubših duhovnih praks je blagoslov (nič skupnega z verskimi praksami) -- kjer pošljete blagoslov tistim, za katere se čutite navdihnjene da jim ga pošljete. Tukaj je preprosta formula, kako nekomu dati blagoslov iz dna duše ...


Lahko razmislite o tem, da začnete s preprostim ritualom, kot je prižiganje sveče ali poslušanje določene glasbe. Morda boste želeli tudi energijsko »očistiti« in urediti prostor okoli sebe.

Sprostite se in zbistrite misli. Uporabite lahko katero koli metodo, ki vam ustreza, na primer mentalno sprostitev telesa od glave do pet; globoko dihanje skozi nos in izdih skozi usta; zaprite oči in opazujte svoje misli. Ali pa izberite eno od mnogih drugih metod, ki vam najbolj ustreza.
Prikličite v svojo zavest osebo, ki jo želite blagosloviti. Ne razmišljajte o zgodbi ali zgodovini, ki jo imate s to osebo ... samo predstavljajte si bistvo te osebe in nič drugega ter v mislih prosite za privolitev.
V mislih iztegnite roko, da se dotaknete te osebe. Lahko si predstavljate, da polagate roke na njihovo glavo ali ramena ali jih celo objemate.
Zdaj pa si predstavljajte, da se na glas pogovarjate s to osebo. Izrazite svoj blagoslov; lahko rečete nekaj takega: "Ljubim te in ti želim veselja, sreče in vsega dobrega v tem in naslednjem življenju. Hvaležna sem za čas, ki sva ga preživela skupaj."
Ko v mislih izgovorite te besede, si predstavljajte zlato svetlobo, ki potuje iz vašega telesa v vaše roke in v to osebo.
Ko se svetloba konča, se priklonite, nasmehnite se, poljubite jih na čelo ali jih pozdravite s katero koli drugo gesto ob slovesu, ki se vam zdi prav. Bodite prepričani, da končate z besedami: "...v najvišje dobro vseh vpletenih."

Nato zbistrite misli, nekajkrat globoko vdihnite, vrnite se v sedanji trenutek in ponovite te korake za nekoga drugega ali NEKAJ drugega.
Pojdite skozi svoj dom, delovni prostor, vrt ... in blagoslovite stvari, ki vas obdajajo, tako kot ste to storili z živimi ljudmi.


Že po nekaj vajah boste začutili, kako vam breme pada z ramen. Začutili boste mir globoko v duši. Poskusite to početi vsako jutro ali zvečer, da boste bolje spali ali bolje začeli dan.

Kaj mislite, kaj bi se lahko zgodilo, če bi tako vodili svoj posel?

Zraslo na "zeljniku" DreamBuilder tehnologije razmišljanja

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
error: Content is protected !!
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici