SnjezanaRistic

Kako ste mi? Ja sam kao ovo majsko, u stvari, aprilsko vrijeme, čas mi se radi – čas mi se ne radi 😃imala sam ozbiljnu namjeru, da vam još prošli tjedan odgovorim na neka od vaših pitanja, ali onda mi se desio život (koji izgovor, čitajte, skitnja), koji me odvukao u predivne alpske pejsaže. U svoju obranu mogu reći samo to, da sam išla “provjeravati” ovogodišnje mjesto za planinarski tabor, na kojem ću već po sedmi put volontirati kao kuharica. I pošto je moja pomoćnica također netko, tko studira životne principe DreamBuildera, bit će to prava, dribilderska kuharija 👩‍🍳⛺🌞

Pogledajte koje prekrasno mjesto – Jezersko, na samoj granici sa Austrijom. Pogledajte, nije li prekrasno? 💕 Tko voli – nek izvoli 💕

Planšarsko jezero Jezersko – Slo

Dakle, današnje pitanje o novcu: “Zašto neki ljudi, koji uopće ne poštuju duhovne principe, zgrću velike novce?”

Da li ste se i vi ponekad, makar onako potajice, upitali, kako to da neki vaši susjedi ili prijatelji ili poznanici, koji su uvijek negativni, nesimpatični, neprijazni i slično, uvijek imaju na pretek novca i to s lakoćom? Nije li to nepravdno u odnosu na one, koji se trude, zalažu, pomažu, nesebično dijele, odriču i nikako da stanu na noge? Nije li to nepravedno, da se tamo neki fićfirić ili frajlica, vozi u najnovijem autu, oblači u inostranstvu, dangubi po zabavama, dok se drugi godinama ubijaju radeći, učeći, šparajući, da bi jedva jednom godišnje otišli na odmor uz pomoć kredita ili limita na kartici?
Odgovor:

Nije nepravedno i potpuno je pravilno!

www.snjezanaristic.com

… i dalje čitate? 😃

A evo i zašto je to pravedno i pravilno:

Ako ste pročitali prošli blog o manifestiranju novca, u jednoj rečenici navodim, da su Univerzalni Zakoni nepromjenljivi, vječiti, neosobni…(ako niste pročitali, na dnu objave je poveznica do bloga).

Osim toga, sve je Jedno i bez obzira, radi li se o zdravlju, odnosima, karijeri, vermenu ili novcu, vrijede jedni te isti principi!

Isti principi vrijede za ljubav, kao i za novac…

Isti principi vrijede za zdravlje, kao i za novac…

Isti principi vrijede za posao, kao i za dokolicu…

Jedan od principa je, da je sve stvoreno dva puta: najprije je misao, pa tek onda stvar, osoba, situacija, okolnosti…

Jedan od principa je, da je sve energija – novac je energija i novac je najprije misao!

Mislite li, da “loši” ljudi nemaju struju u svom stanu ili kući, jer ne meditiraju, ne zahvaljuju se, ne rade na sebi…ne, imaju struju, kao i svi drugi. Ako meni ponestane struje ili mi nestane interneta dok vam pišem ovaj mejl, mislite li, da ću u plač i molit za oproštenje?

Ne!

Zadržat ću miran stav ( sa treningom je to puno lakše), uraditi ono što mogu: provjeriti tehničke komponente, resetirat računalo, pa ako ništa ne bude djelovalo, potražit ću iduću stvar, koja mi je na popisu ili na kraju krajeva, izaći u šetnju i cijelo vrijeme zadržavati i održavati stav ostvarene namjere. U ovom slučaju, napisano i otposlano pismo.

Vidite li poveznicu?

“Loši; neduhovni” ljudi, imaju obilje novca, jer je njihov stav, njihov mindset, u stanju novčanog obilja. Možda to rade svjesno, ali u većini slučajeva, rade to podsvjesno. 

Mi smo ono, što predominatno mislimo, a to što predominantno mislimo, je usidreno u našoj podsvjesti. Ako je u podsvjesti, onda toga nismo svjesni! Ukoliko i koliko smo to sposobni osvjestiti – izvući svjesno, s namjerom, na površinu – toliko će se to jače, češće, trajnije i lakše, pokazivati u našim okolnostima.

Zato, što u većini slučajeva (“ti loši ljudi”), podsvjesno djeluju iz stava novčanog obilja, ne znaju te iste principe osvjestiti i upotrijebiti ih i na drugim područjima svog života, pa tako trpe oskudicu bilo u zdravlju, odnosima, vremenskoj slobodi…

Još mnogo toga bi se moglo napisati oko toga, ali ono što bih vam htjela položiti na srce, zbog toga, da vam u buduće bude lakše kada se suočite s takvim ili sličnim pitanjem, upitajte se:

“Zašto mi se to pitanje uopće javlja?” 

“Što je to u meni, zbog čega me obuzima gorčina, ljutnja, zamjera… dok gledam oko sebe ili u medijima primjere manipulacija, korupcije, grabežljivosti, lopovluka i slično?”

To što ćete otkriti je ZLATA vrijedno! Tu leži odgovor, zbog čega već sada ne uživate u financijskoj slobodi i neovisnosti, koja vam omogućava da pružate sebi, svojoj obitelji i svijetu oko vas, ljepše, radosnije, mirnije, sigurnije, naprednije mogućnosti i okolnosti.

Znate, život nije pravedan, to nije njegova svrha. Život je takav kakav jeste, a na nama je da izaberemo naš pravi i pravedan stav prema njemu.

Ništa nije dobro i ništa nije loše – sve je jedno, ali nikada nije svejedno 🌞

Manifestiranje novca

Manifestiranje novca

Oslobodite se svojih novčanih blokada i s lakoćom manifestirajte sav novac, kojeg želite i trebate. Kao certifirani, transformativni LifeMastery Consultant…

Izreka mog dragog učitelja,Boba Proctora, koja će još dugo, dugo živjeti iako njega više nema s nama: “NIKADA se ne radi o novcu!” – moj komentar: UVIJEK se radi O NAMA!

Bob Proctor

POVEŽIMO SE!

Rezervirajte si termin za BESPLATAN polusatni razgovor,

na kojem ćemo razbiti neku od blokada i kreirati vašu novu viziju bogatstva i blagostanja

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici