SnjezanaRistic
Current Progress
Current Progress
Current Progress
Trenutni napredak...

Pretvorite svoje snove u stvarnost tako što ćete naučiti kako koristiti moćne alate za manifestiranje, koje možete naći na ovim stranicma

Dobrodošli u današnji transformativni post na mom blogu, u kojem ću vas upoznati s metodom Jedno-noćne manifestacije, tehnikom nadahnutom učenjima Neville Goddarda i Zakonom pretpostavke. U ovom postu istražit ćemo snagu manifestacije i voditi vas korak po korak, kroz sistem ove metode.

Vi ste već moćan manifestator, ali možda toga niste svjesni

Prije nego krenemo, želim vas podsjetiti, da vi već jeste moćan manifestator. Sve što je u vašem životu, je vaša manifestacija. Super, ako je ono što vidite lijepo i dobro, ali što je sa onim manje lijepim i teškim stvarima? Jeste li i to manifestirali? Sve što je pojavno u našim životima je odraz djelovanja naše podsvijesti. Ono što je pohranjeno i njegovano u njoj, mora se izraziti na van. Baš kao što posijano i njegovano sjeme, mora izrasti i razviti se u svoj izraz. Budući da je „podsvijest“, mi i ne znamo i teško nam je dokučiti što se sve u njoj skriva. Ali nam to i ne treba, jer je pojavno ono što zrcali „sadržaj“ naše podsvijesti. Iako je podsvijest toliko moćnija od svjesnog uma, bez njega nema namjerne manifestacije. Svjesni um je taj koji skenira pojavno i onda na osnovu toga bira, selektira  i ocjenjuje, što mu se sviđa ili ne sviđa. Što bi htio biti, raditi, imati, dati. I onda, snagom volje pokušavamo to ostvariti. Ali na silu je nemoguće uvjeriti podsvijest da prihvati i manifestira njegov izbor.

Neka vas to ne obeshrabri, jer vi ste već mnogo toga uspjeli namjerno manifestirati, a ono što se učimo, je to, da taj proces radimo sa puno više pouzdanja i predvidljivosti, na lakši i jednostavniji način. I današnji blog vam otkriva jedan od tih načina, kroz kojeg sam sama, prije tridesetak godina prošla, a da nisam imala pojma, da je to što sam radila, ustvari bila namjerna manifestacija.

Naime, željela sam, onako iz čiste radosti i ne iz potrebe, izgraditi kuću. Točnije, rekonstruirati i adaptirati staru istarsku kuću u vikendicu za moju brojnu obitelj. Približno godinu dana sam noćima gradila i rušila tu kuću, zaostavštinu moje none i nonića, sve dok se jednog jutra nisam probudila u neopisivom osjećaju, da ljetujem u toj kući. Od tog jutra do useljenja je proteklo tek nekoliko mjeseci, a da nismo ni osjetili ni financijski ni fizički napor. Da napomenem, u to vrijeme, jedva smo izlazili na kraj s krajem, živjeli smo u drugoj državi i nismo imali pojma o građevinskim radovima. Tada nisam znala što sam u stvari radila u onim noćima, niti sam znala kako to primijeniti na ostala područja mog života. Bilo je potrebno još 20 godina i teško životno iskušenje, da sam krenula u proučavanje i svjesnu upotrebu Zakona Univerzuma i njegovih podzakona, za ostvarivanje života po mojoj mjeri i namjeri.

A ono, što je moguće jednome, moguće je svima: „Takve i još veće stvari ćete raditi…“.

SNJEŽANA RISTIĆ

Vi ste moćan manifestator, a da toga možda niste ni svjesni!

Što je namjerna manifestacija?


Namjerna manifestacija, je sposobnost i umijeće, da svoje želje pretvorite u stvarnost iskorištavanjem snage svojih misli, uvjerenja i emocija. Neville Goddard, vizionar u svijetu manifestiranja i duhovnih učenja, vjerovao je u bezgranični potencijal ljudskog uma. Naglasio je važnost mašte kao kreativne sile koja oblikuje naša iskustva u fizičkom svijetu. U tome se sa njim slaže i puno naučnika. Einstein je također tvrdio, da je mašta važnija od intelektualnog znanja. Mašta je jedna od naših 6 unutrašnjih genijalnih sposobnosti, koje, kada su razvijene i pravilno usmjerene, omogućavaju da ostvarimo svoje snove i želje.

U srži učenja Nevillea Goddarda je Zakon pretpostavke, koji kaže da vaša uvjerenja i pretpostavke o stvarnosti, oblikuju iskustva i ishode s kojima se susrećete u životu. Preuzimajući osjećaj i stanje željene stvarnosti, impresionirate svoj podsvjesni um i pokrećete niz događaja koji su u skladu s vašim pretpostavkama, što na kraju dovodi do njihove manifestacije u vašem životu.

Evo te metode, sadržane u 4 jednostavna koraka:


Metoda Jedno-noćne manifestacije uz Zakon pretpostavke

Metoda Jedno-noćne manifestacije, je transformativna tehnika koja se oslanja na principe Nevillea Goddarda i Zakon pretpostavke. Sa samo jednom noći predanosti, možete pokrenuti sile manifestiranja, koje će uskladiti Univerzum i vas, s vašim željama. Ova metoda kombinira moć vizualizacije, emocionalnog utjelovljenja, ponavljanja i stanja sličnog spavanju kako bi pojačala vašu moć manifestiranja.

1. Korak: potražite miran kutak

2. Korak: aktivirajte emocije

3. Korak: ponavljanje je majka mudrosti (i uspješne manifestacije)

4. Korak: utonite u san


1. Korak: potražite miran kutak

Za početak Jedno-noćne manifestacije pronađite miran i udoban prostor u kojem vas nitko neće ometati. Napravite nekoliko dubokih udisaja kako biste se centrirali i razbistrili um. Unesite stanje opuštanja i unutarnje tišine, stvarajući prijemčiv prostor za nadolazeći proces vizualizacije i manifestacije. Zatim vizualizirajte željeni ishod s apsolutnom jasnoćom. Uključite sva svoja osjetila u proces, uranjajući u rasplet priče o vašoj manifestaciji. Osjetite emocije radosti, postignuća i ispunjenja kao da se vaša želja već ostvarila. Prigrlite dječji osjećaj čuđenja i uzbuđenja, omogućujući svojoj mašti da stvori živo i opipljivo iskustvo.


2. Korak: aktivirajte emocije

Nakon vizualizacije, emocionalno utjelovljujte željeni ishod. Osjetite emocije kao da je vaša želja već stvarnost. Neka vas uzbuđenje i zahvalnost obuzmu, znajući da ste postigli ono što ste zacrtali. Otpustite sve sumnje ili ograničavajuća uvjerenja koja se mogu pojaviti i zamijenite ih nepokolebljivom vjerom u svoje sposobnosti manifestiranja. Kako ćete znati jeste li dostigli taj stupanj osjećaja, da je vaša želja manifestirana? Obuzet će vas neopisiv osjećaj mira i satisfakcije. Jednostavno ćete znati.


3. Korak: ponavljanje je majka mudrosti (i uspješne manifestacije)

Ponavljanje i afirmacija ključni su za jačanje vaših namjera. Sažmite svoju vizualizaciju i emocije u kratku izjavu o manifestaciji ili afirmaciju. Ponovite ovu izjavu naglas ili tiho sebi, dopuštajući da riječi odjekuju cijelim vašim bićem. Vizualizirajte svaku riječ koja svijetli u vašem umu, poput svjetionika koji vodi Univerzum- kako bi ispunio vaš zahtjev. Razmislite o tome, da zapišete svoju afirmaciju i da je stavite negdje vidljivo, kao podsjetnik na svoje namjere. Jedan izvod te izjave imajte uvijek sa sobom! Nosite je u džepu, novčaniku, torbici.


4. Korak: utonite u san

Završna faza metode Jedno-noćne manifestacije, je stanje slično spavanju, obično poznato kao SAT( stanje slično snu). Dok polako tonete u san, uđite u ovo stanje s nepokolebljivom pretpostavkom da je vaša želja već ispunjena. Ovo zna biti izazivajuće, jer nepokolebljivost ne smije biti isforsirana. Potvrđujte da je sve već učinjeno ili izrazite zahvalnost za manifestaciju vaše želje. Otpustite svaku vezanost na ishod i vjerujte da Univerzum djeluje u vašem najvišem interesu. Dok se budite sljedećeg jutra, nosite sa sobom osjećaj očekivanja i zahvalnosti. Onako, kao što se radujete očekivanom rođendanskom ili novogodišnjem poklonu. Ostanite otvoreni za znakove i prilike koje vam se mogu pojaviti, znajući da se vaša manifestacija odvija.


ZAKLJUČAK


Zapamtite da je manifestacija putovanje koje je u tijeku i koje se odvija dok god smo živi. Zato je važno nastaviti njegovati svoje želje ljubavlju, uvjerenjem i strpljenjem. Možda će biti potrebno više od jedne noći dok dođete u taj osjećaj gotove manifestacije. Neka vas to ne brine. Uživajte u procesu. Metoda Jedno-noćne manifestacije, je moćna tehnika, koja može ubrzati vaše manifestacije kao nikada prije. Kombinirajući moć vizualizacije, emocionalnog utjelovljenja, ponavljanja i stanja sličnog spavanju, možete otključati puni potencijal svog uma i doživjeti čuda manifestacije. Prigrlite čaroliju u sebi i manifestirajte život svojih snova.

Metoda Jedno-noćne manifestacije, je transformativna tehnika nadahnuta učenjima Neville Goddarda i Zakonom pretpostavke. Iskorištavanjem snage svojih misli, uvjerenja i emocija, možete manifestirati svoje želje i transformirati svoj život. Ne zaboravite pristupiti ovoj praksi s ljubavlju, uvjerenjem i strpljenjem, jer manifestacija je putovanje koje je u stalnom tijeku.

Kako, kada i koju tehniku izabrati u pojedinim fazama ostvarivanja svojih snova, opisano je u jedinstvenom sistemu ostvarivanja života po svojoj mjeri i namjeri, DreamBuilder programu. To je tro-mjesečni provjeren, jednostavan, pouzdan i predvidljiv sistem ostvarivanja izvanrednog života, koji mijenja živote ljudi po cijelom svijetu, bez obzira na njihovo porijeklo, status, naobrazbu, spol, starost, materijalni status ili bilo koju drugu okolnost.

Prigrlite čaroliju u sebi i svjedočite neograničenim mogućnostima koje vas očekuju.


I još jedan praktičan, najbolji mogući korak na putu vaših ostvarenih snova...poklon za vas!


Voljela bih vam pomoći da razjasnite svoju viziju života kojeg biste apsolutno voljeli živjeti. Kroz polustani BESPLATNI razgovor, pomoći ću vam osmisliti  kristalno jasnu, rasplamsanu viziju vašeg sna i odrediti koji je vaš najbolji sljedeći korak, da to ostvarite...

Zašto sam naglasila, da je razgovor besplatan? Jednostani coaching razgovor sa mnom, kao iskusnom i priznatom MasterCoachu, dostupan je po cijeni od 250 – 500€, ovisno o zahtijevnosti razgovora. Ali u sjećanje na onu Snježanu, beskućnicu, a takvih »Snježana« ima na tisuće, uvijek se trudim, da osiguram bar nekoliko termina, koje poklanjam onima, koji su odlučni, da bez obzira na svoju trenutnu situaciju, zgrabe uzde svog života u svoje ruke. Ako ste vi takva »Snježana« ili »Snješko« i ako još nikada niste imali priliku da sa mnom razgovarate, kliknite na link, izaberite među slobodnim terminima i dobit ćete moju punu pažnju i znanje, da vam pomognem osmisliti vašu viziju i vaš najbolji mogući prvi korak na putu ostvarivanja vaših snova.

I ne brinite, bit ćete u sigurnim rukama. Kroz ovakav razgovor je u zadnjih nekoliko godina prošlo već nekih desetak tisuća ljudi, a iz njih je potekla rijeka nevjerovatnih ostvarenih snova.

I to ne tamo negdje, na nekim drugim prostorima, već tu, ovdje, na našim prostorima, od Triglava do Vardara.

Rezervirajte vaš termin, odmah sada, jer ih uistinu ima tek nekoliko na raspolaganju: https://calendly.com/dreamcoachakademija/strateski-razgovor

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
error: Content is protected !!
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici