SnjezanaRistic

U ovom postu vam objašnjavam moju formulu za manifestiranje bilo čega što želite, u 4 jednostavna koraka, sa željom da vam pomognem u ostvarivanju vaši životnih snova.

Lijep pozdrav dragi moji DreamBuilderi, graditelji Snova novog svijeta

Sa vama sam Snježana Ristić, osnivač DreamCoachAkademije, specijaliziranu za certificiranje novih generacija transformativnih coacheva i podupiranje opunomoćenih, duhovnih poduzetnika, usmjerenih na razvoj svog posla, vođeni svrhom svoje duše. Ako ste među onima, koji žele više od života u svim njegovim aspektima, na ovim ćete stranicama pronaći provjerene, pouzdane i uvijek iznova upotrebljive strategije kreiranja života po svojoj mjeri i namjeri. Sve one se baziraju na principima DreamBuilder tehnologije razmišljanja. Ta tehnologija nas uči, da je sve napravljeno dva puta: najprije je misao i tek potom, stvar, osoba, događaj, iskustvo, odnosno sve ono, što vidite kao dio svog života. Ako želite da je ono što vidite, ljepše, bolje, naprednije, slobodnije, prosperitetnije, zabavnije, znajte da ste na pravom mjestu i čestitke što smo se našli!

Pa krenimo:

Pitanje broj jedan koje dobivam je: kako da uvijek iznova manifestiram ono što želim; kako to uraditi u nekom praktičnom redoslijedu, stoga ću vam u ovom postu, predložiti moju provjerenu formulu u 4 koraka, za manifestiranje bilo čega što želite. Formula je matematički pojam, što znači, da formula uvijek daje točne i predvidljive rezultate, bez obzira tko je upotrebljava, kada, gdje ili na čemu. Formula uvijek djeluje, bez izuzetka i bez pogreške.

Ova četiri koraka možete upotrijebiti za manifestiranje svega onoga što želite u svom životu:

Do odnosa svih vrsta – od onih intimnih, poslovnih, obiteljskih, roditeljskih, drugarskih…i do onog najvažnijeg, do samih sebe.

Novac, putovanja, automobili, posao, uspjeh, ljubav prema sebi … što god želite, ista su četiri koraka.

PRVI KORAK:

Kao prvi korak koji vidim u procesu manifestacije je, da postanemo svjesni sebe, da osvjestimo, tko mi uistinu jesmo. Ja, vi, bilo koje ljudsko biće, manifestira sebe kroz sebe. Zato je od presudne važnosti da znaš tko si. Također je važno da postanete promatrač svojih misli, stoga obratite pozornost na teme koje se pojavljuju u vašem razmišljanju. Promatranje toga što promatrate je najveća životna vještina, potrebna za kreiranje života po vašoj mjeri i namjeri. Vještina, koju ćemo razvijati dok smo živi i nikada nije prekasno za njeno prakticiranje.

Upitajte se: koji je dominantan osjećaj koji vam se svakodnevno provlači kroz dan? Je li to uspjeh ili neuspjeh? Koje radnje poduzimate? Jeste li netko tko odlaže ili ste netko tko svaki dan poduzima nešto prema svojim ciljevima, željama, snovima? Kroz samo-refleksiju, postavljajući sebi moćna pitanja, razvijate svijest o sebi, samo-spoznaju. Što ćete spoznati?  Ako na primjer, vidite sebe kao nekoga, tko je umjereno uspješan, tada ćete uvijek biti umjereno uspješni. Počnite sebe doživljavati kao nevjerojatno uspješne, vidjet ćete da će se stvari oko vas početi mijenjati i potvrđivati vašu sliku vas, kao nevjerojatno uspješne osobe. Zašto? Zato što smo duhovna bića u fizičkom tijelu s intelektualnim umom.

DRUGI KORAK:

Budući da smo duhovna bića u ljudskom tijelu, drugi korak u formuli manifestacije, je biti u duhu. U ovom koraku se svjesno povezujete s snagom većom od vas. Neki to nazivamo Univerzum, drugi to zovu Bog, neki Priroda ili Izvor, ali sve je to u biti spoznaja, da niste sami. To je spoznaja, da je manifestacija ko-kreacija.  Postoji pitanje, a postoji i odgovor; što se više osjećate u duhu, to se više osjećate nadahnuto; što ste nadahnutiji, toliko su vaše akcije moćnije. I onda u jednom trenutku, kad osjetite, da vas nešto posebno preplavljuje, kad se osjetite jedno s duhom, s Univerzumom, sa Svime, u tom trenutku, počinje se događati prava magija.

TREĆI KORAK:

U procesu manifestacije, treći korak – je intelektualni dio. Da ponovim, mi smo duhovna bića u ljudskom tijelu sa inteligentnim umom. Mi smo dio te Beskrajne Inteligencije i intelekt je taj, koji u nama djeluje kao spona između duhovnog i materijalnog. Ovo je vrijeme, gdje ćemo upotrijebiti svoj um da stvorimo novu ideju. U Univerzumu je ideja, glavna valuta. To znači da, na koju god ideju se najviše usredotočimo, toj ideji dajemo život. Sjajan primjer toga je novac. Ovo je ljudima omiljena tema, pa zato, kad razmišljate o nedostatku novca, kada ste fokusirani na to, koliko malo imate na vašem bankovnom računu, koliko mnogo neplaćenih računa imate, koliko vam je teško jer nemate novca…vi uvijek iznova dajete život ideji nedostatka i ograničenja – i ono što sam rekla o postojanju u Duhu, jest da nema pitanja bez odgovora. Štoviše, odgovor već postoji, pitanje je to, koje treba postaviti. Žalostno je, čak tragično, da neznamo postavljati dobra pitanja. Stoga, ako dajete život ideji nestašice i ograničenja, vi ste postavili pitanje s kojim tražite još više nestašice i ograničenja svake vrste. Univerzum vam odgovara točno u skladu s onim što vi želite. Kako zna što je to što želite? Zna tako, da ono čemu posvećujete pažnju (vašu životnu energiju), razumije kao vašu želju. Univerzum ne odlučuje niti bira umjesto vas! Zato, promijenite ideju nestašice u ideju obilja i prosperiteta i počnite vidjeti oko sebe neiscrpno obilje. Vidite se okruženi stvarima koje želite. Vidite kako je vaš bankovni račun prepun raspoloživih sredstava.

Što biste učinili sa svim tim novcem? Kako biste ga potrošili? Kako bi vaš život bio drugačiji? Kome biste ga dali; kome biste pomogli? Kada u vašem umu fokus prebacite na novu ideju, pitanje se mijenja i vi se počinjete mijenjati.

ČETVRTI KORAK:

Četvrti korak u mojoj formuli je razmišljanje o našem tijelu.

Dakle, kada promijenimo misao u svom umu, mijenjamo molekularnu strukturu našeg tijela. Naše tijelo je kao slikarsko platno na kojem se izražava, manifestira ideja umjetnika o slici koju želi naslikati. Naše tijelo je medij, kroz koji se naše želje i snovi, svjesni ili nesvjesni, izražavaju, manifestiraju. To znači, da kada počnete razmišljati o ovoj novoj ideji prosperiteta, ovoj novoj ideji o tome da ste bogatiji, počinjete se prijatno uzbuđivati, zar ne? Uzbudljivo je živjeti životom obilja dobroga. Počinjete mijenjati način na koji osjećate život sa svim tim mogućnostima oko vas, pa se tako počinje mijenjati i vibracija u kojoj se nalazite. Ona se počinje mijenjati iz stanja potištenosti i tuge zbog nedostatka novca, u osjećaj uzbuđenja zbog mogućnosti da imate više novca. Na taj način doslovno mijenjate način na koji vaše tijelo vibrira. Pa što je to, što se događa? Počinjete drugačije privlačiti. Ali ne staje samo na tome. Naše misli su magnetska snaga koja nam donosi stvari, ali pokreti našeg tijela su ono, što nas čini otvorenima za primanje! Ovo je prostor, u kojem, kada promijenite ideju u svom umu o tome što je to što uistinu želite, krećete u djelovanje. Izlazite van, kako bi dobili to što želite i sve više u onome što radite, krećete s mjesta inspiracije i ne s mjesta potrebe. Inspiracija dolazi iz latinske riječi inspirare – udisati – davati život.

Pokreti našeg tijela su ono, što nas čini otvorenima za primanje!

Počinjete se otvarati. Počinjete se slobodno i u potpunosti izražavati. Počinjete stvarati više veza, počinjete se više umrežavati, otvarate različite poslovne prilike. U stvari, počinjete davati i kroz davanje u vaš život počinjete unositi sve više stvari, koje vam daju više od života. Doslovno se krećete prema želji, ali se i njena manifestacija, kreće ka vama.

ZAKLJUČAK:

Manifestiranje je nešto, što vi već radite. Svatko od nas to radi. Mi ne možemo ne manifestirati, ali ovdje se učimo, da to radimo svjesnije i hotimice, u skladu s onime, tko mi uistinu jesmo, a koje se otkriva upravo kroz naše svjesne želje i snove. Osvjestite tko ste, kroz traženje vaših srčanih želja, uskladite se sa njima i bit ćete povučeni u nadahnuto i očito djelovanje. Rezultat će biti povratna informacija o tome, koliko ste bili uspješni u pojedinom koraku, a onda tu informaciju upotrijebite, da idući put budete još uspješniji 🌞

Do idućeg puta, sanjajte i gradite velike snove, jer samo veliki snovi, imaju dovoljno moći da vas izbace iz letargije i udobnosti neudobne komfor zone.

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici