SnjezanaRistic

V tej objavi vam razložim svojo formulo za manifestiranje vsega, kar želite, v 4 preprostih korakih, z željo, da vam pomagam uresničiti vaše življenjske sanje.

Lep pozdrav moji dragi DreamBuilderji, graditelji Sanj novega sveta

Z vami sem Snježana Ristić, ustanoviteljica DreamCoachAkademije, specializirane za certificiranje novih generacij transformativnih coachev in podporo opolnomočenim, duhovnim podjetnikom, osredotočenim na razvoj svojega posla, vodeni z namenom svoje duše. Če ste med tistimi, ki si od življenja v vseh njegovih vidikih želite več, boste na teh straneh našli preverjene, zanesljive in večkrat uporabne strategije za ustvarjanje življenja po lastni meri in namenu. Vsi temeljijo na načelih
DreamBuilder tehnologije razmišljanja. Ta tehnologija nas uči, da je vse narejeno dvakrat: najprej je misel in šele nato stvar, oseba, dogodek, izkušnja, torej vse, kar vidite kot del svojega življenja. Če želite, da je to, kar vidite, lepše, boljše, naprednejše, svobodnejše, uspešnejše, bolj zabavno, vedite, da ste na pravem mestu in čestitamo, da ste nas našli!

Pa pojdimo:


Vprašanje številka ena, ki ga prejemam, je: kako vedno znova manifestirati tisto, kar si želim; kako to narediti v nekem praktičnem vrstnem redu? Zato vam bom v tej objavi predlagala svojo preizkušeno formulo v 4 korakih za manifestiranje vsega, kar želite. Formula je matematični izraz, kar pomeni, da formula vedno daje natančne in predvidljive rezultate, ne glede na to, kdo jo uporablja, kdaj, kje ali na čem. Formula vedno deluje, brez izjeme in brez napak.
S temi štirimi koraki lahko manifestirate vse, kar želite v svojem življenju:
 - odnose vseh vrst - od intimnih, poslovnih, družinskih, starševskih, prijateljskih...in do tistega najpomembnejšega, do sebe.
- denar, potovanja, avtomobil, delo, uspeh, ljubezen do sebe ... karkoli želite, vedno so to isti štirje koraki.

PRVI KORAK:

Prvi korak, ki ga vidim v procesu manifestacije, je ozavestiti samega sebe, ozavestiti, kdo v resnici smo. Jaz, vi, vsako človeško bitje, se manifestira skozi sebe. Zato je ključnega pomena, da veste, kdo ste. Pomembno je tudi, da postanete opazovalec svojih misli, zato bodite pozorni na teme, ki se vedno znova pojavljajo v vašem razmišljanju. Opazovanje tega kar opazujem, je največja, nepogrešljiva življenjska veščina, potrebna za ustvarjanje življenja po lastni meri in namenu. Veščina, ki jo bomo razvijali, dokler bomo živi in zanjo ni nikoli prepozno.

Vprašajte se: kateri je prevladujoči občutek, ki vas preveva tekom dneva? Je to uspeh ali neuspeh? Kakšne ukrepe izvajate? Ali ste nekdo, ki odlaša ali pa nekdo, ki vsak dan ukrepa v smeri svojih ciljev, želja, sanj? S samorefleksijo, zastavljanjem močnih vprašanj razvijate samozavedanje, samospoznavanje. Kaj boste spoznali? Če se na primer vidite kot nekdo, ki je zmerno uspešen, potem boste vedno zmerno uspešni. Začnite sebe videti kot neverjetno uspešnega, videli boste, da se bodo stvari okoli vas začele spreminjati in potrdile vašo podobo o vas, kot o neverjetno uspešni osebi. Zakaj? Ker smo duhovna bitja v fizičnem telesu z intelektualnim umom.


DRUGI KORAK:

Ker smo duhovna bitja v človeškem telesu, je drugi korak v formuli manifestiranja, biti v duhu. V tem koraku se zavestno povežete z močjo, ki je večja od vas. Nekateri temu pravimo Univerzum, drugi Bog, nekateri Narava ali Izvor, a vse to je v bistvu spoznanje, da nisi sam. Je spoznanje, da je manifestacija soustvarjanje, da je tako naravna kot dihanje. Obstaja vprašanje in obstaja odgovor; bolj kot se čutiš v duhu, bolj čutiš navdih; bolj ko ste navdihnjeni, močnejša so vaša dejanja. In potem v enem trenutku, ko začutiš, da te prevzame nekaj posebnega, ko začutiš, da si eno z duhom, z Univerzumom, z Vsem, v tistem trenutku se začne dogajati prava čarovnija.


TRETJI KORAK:

V procesu manifestacije tretji korak je intelektualni del. Če ponovim, mi smo duhovna bitja v človeškem telesu z inteligentnim umom. Smo del te Neskončne Inteligence in intelekt je tisti, ki v nas deluje kot povezava med duhovnim in materialnim. To je čas, ko bomo s svojim umom ustvarili novo idejo. V vesolju je ideja glavna valuta. To pomeni, da ne glede na idejo, na katero se najbolj osredotočimo, tej ideji dajemo življenje. Odličen primer tega je denar. To je priljubljena tema za večino ljudi (in s tem ni nič narobe!), zato, ko razmišljate o pomanjkanju denarja, ko se osredotočite na to, kako malo imate na bančnem računu, koliko imate neplačanih računov, kako težko vam je brez denarja ... znova in znova dajete življenje ideji o pomanjkanju in omejitvah - in tisto kar sem rekla o tem, da ste v Duhu, je, da ni neodgovorjenih vprašanj. Še več, odgovor že obstaja, vprašanje je to, ki ga je treba poiskati in zastaviti. Žalostno, celo tragično je, da ne znamo postavljati dobrih vprašanj. Torej, če dajete življenje ideji pomanjkanja in omejitev, ste postavili vprašanje, ki zahteva več pomanjkanja in omejitev vseh vrst. Univerzum se vam odzove točno tako, kot si želite. Kako ve, kaj hočete? Univerzum vidi tisto na kar ste pozorni (vaša življenjska energija), kot vašo željo. Univerzum ne odloča in ne izbira namesto vas! Zato spremenite idejo pomanjkanja v idejo obilja in blaginje in začnite okoli sebe videti neizčrpno obilje. Vidite se obkroženi s stvarmi, ki si jih želite. Vidite, kako je vaš bančni račun prepoln razpoložljivih sredstev.
Kaj bi naredil z vsem tem denarjem? Kako bi ga porabili? Kako bi vaše življenje bilo drugačno? Komu bi ga podarili; komu bi pomagali?

Ko se v mislih osredotočite na novo idejo, se tudi vprašanje spremeni in vi se začnete spreminjati.

ČETRTI KORAK:

Četrti korak v moji formuli je razmišljanje o našem telesu.
Torej, ko spremenimo misel v svojem umu, spremenimo molekularno strukturo našega telesa. Naše telo je kot slikarjevo platno, na katerem se izraža, manifestira umetnikova ideja o sliki, ki jo želi naslikati. Naše telo je medij, skozi katerega se zavestno ali nezavedno izražajo in manifestirajo naše želje in sanje. To pomeni, da ko začnete razmišljati o tej novi ideji blaginje, tej novi ideji biti bogatejši, začnete biti prijetno navdušeni, kajne? Vznemirljivo je živeti življenje, polno dobrega. Začnete spreminjati način, kako doživljate življenje z vsemi temi možnostmi okoli sebe, zato se začne spreminjati tudi vaša vibracija. To je čista fizika. Vse na svetu vibrira. Vaša vibracija se začne spreminjati iz občutka (vibracije) potrtosti in žalosti zaradi pomanjkanja denarja v občutek navdušenja nad možnostjo, da bi imeli več denarja. S tem dobesedno spremenite način, kako vaše telo vibrira. Torej, kaj je to, kaj se dogaja? Začnete privlačiti drugače. Vendar se zadeva tukaj ne ustavi. Naše misli so magnetna sila, ki nam prinaša stvari, vendar je gibanje našega telesa tisto, kar nas odpira sprejemanju! To je prostor, kjer, ko v mislih spremenite idejo o tem, kaj si resnično želite, preidete v akcijo. Stopiš na plano, da dobiš to kar hočeš in še več, v tem početju deluješ z mesta navdiha in ne iz mesta potrebe. Navdih izhaja iz latinske besede inspirare - dihati - dati življenje.

Gibanje našega telesa je tisto, kar nas odpira sprejemanju

Začenjate se odpirati. Začnete se svobodno in polno izražati. Začnete vzpostavljati več povezav, boljši ste v mreženju, odpirate različne poslovne priložnosti. Pravzaprav začnete dajati in skozi dajanje začnete v svoje življenje vnašati vedno več stvari, ki vam dajo več od življenja. Dobesedno se pomikate proti svoji želji, vendar se proti vam pomika tudi njena manifestacija.


POVZETEK:

Manifestiranje je nekaj, kar že počnete. Vsak od nas to počne. Ne moremo, da ne bi manifestirali, vendar se tukaj učimo, da to počnemo bolj zavestno in premišljeno, v skladu s tem, kdo v resnici smo, kar se razkriva prav skozi ozaveščanje naših želja in sanj. Ozavestite kdo ste skozi odkrivanje svojih srčnih želja, uskladite se z njimi in potegnilo vas bo v navdihnjeno in očitno delovanje. Rezultat bo povratna informacija o tem, kako uspešni ste bili v določenem koraku, nato pa uporabite to informacijo, da boste naslednjič še uspešnejši. 🌞

Do naslednjič sanjajte in gradite velike sanje, kajti samo velike sanje imajo dovolj moči, da vas spravijo iz letargije in udobja neprijetne cone udobja.

  

Uvijek na strani vaših snova!

Hvala vam što ste pročitali blog 💞

Ako imate bilo kakvu ideju ili želju za određenu temu, slobodno mi pišite na  info@snjezanaristic.com i sa veseljem ću vam ugoditi!

I NE ZABORAVITE IZABRATI POKLONE ⬇️

kliknite  IZBERITE ŠTO ŽELITE 

IZABERITE SVOJ DAR >>

To so moja darila tebi, z željo, da ti pomagam manifestirati takšno življenje, kot si ga želiš in ti pripada!

Hvala za vaš komentar 🌞

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}
Kolačići koji ne debljaju

Ova web stranica je ažurirala svoju politiku privatnosti u skladu s promjenama zakona Europske unije o zaštiti podataka, za sve članove na globalnoj razini. Također smo ažurirali naša Pravila o privatnosti kako bismo vam pružili više informacija o vašim pravima i odgovornostima u vezi s vašom privatnošću i osobnim podacima. Pročitajte ovo kako biste pregledali ažuriranja o tome koje kolačiće koristimo i koje informacije prikupljamo na našoj stranici. Daljnjim korištenjem ove stranice, slažete se s našim ažuriranim pravilima o privatnosti.

Za vaše bolje iskustvo na našoj web stranici